Analysis of the genetic stability of event NK603 in stacked corn varieties using high-resolution melting (HRM) analysis and Sanger sequencing

Autor(en)
Magali Castan, Sina Elisabeth Ben Ali, Rupert Hochegger, Werner Ruppitsch, Alexander G. Haslberger, Christian Brandes
Organisation(en)
Department für Ernährungswissenschaften
Externe Organisation(en)
AGES - Österreichische Agentur für Gesundheit und Ernährungssicherheit, Universität Wien
Journal
European Food Research and Technology: international journal of food research and technology
Band
243
Seiten
353–365
Anzahl der Seiten
13
ISSN
1438-2377
DOI
https://doi.org/10.1007/s00217-016-2749-2
Publikationsdatum
08-2016
Peer-reviewed
Ja
ÖFOS 2012
106001 Allgemeine Biologie
Schlagwörter
ASJC Scopus Sachgebiete
Food Science, Chemistry(all), Biochemistry, Biotechnology, Industrial and Manufacturing Engineering
Sustainable Development Goals
SDG 2 – Kein Hunger
Link zum Portal
https://ucris.univie.ac.at/portal/de/publications/analysis-of-the-genetic-stability-of-event-nk603-in-stacked-corn-varieties-using-highresolution-melting-hrm-analysis-and-sanger-sequencing(d5ad1631-660b-4ee3-8f83-8bfa7391f71a).html