Abundance and Diversity of GI Microbiota Rather than IgG(4) Levels Correlate with Abdominal Inconvenience and Gut Permeability in Consumers Claiming Food Intolerances

Autoren:Hippe, Berit (Eidgenössische Technische Hochschule Zürich); Remely, Marlene (Eidgenössische Technische Hochschule Zürich); Bartosiewicz, Natalie (Eidgenössische Technische Hochschule Zürich); Riedel, Monika (Ordinat Dr Monika Riedel); Nichterl, Claudia (Asili - Die Essenz des Ganzen); Schatz, Lulit (Nimbus); Pummer, Sandra (Ruprecht-Karls-Universität Heidelberg); Haslberger, Alexander (Eidgenössische Technische Hochschule Zürich)
Sprache:Englisch
Anzahl der Seiten:9
Publikationsdatum:3.2014
Journaltitel:Endocrine, Metabolic & Immune Disorders - Drug Targets
Volume:14
Nummer:1
Seiten:67-75
Peer reviewed:true
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Digital Object Identifier (DOI):http://dx.doi.org/10.2174/1871530314666140207103335
Publikationstyp:Artikel
Portal:https://ucris.univie.ac.at/portal/en/publications/abundance-and-diversity-of-gi-microbiota-rather-than-igg4-levels-correlate-with-abdominal-inconvenience-and-gut-permeability-in-consumers-claiming-food-intolerances(465a4191-e3dd-4280-8bdd-be6f5c28d14a).html