Mediterranean diet supplemented with extra virgin olive oil reduces the incidence of invasive breast cancer in a randomised controlled trial

Autor(en)
Georg Hoffmann, Lukas Schwingshackl
Organisation(en)
Department für Ernährungswissenschaften
Externe Organisation(en)
Deutsches Institut für Ernährungsforschung Potsdam-Rehbrücke (DIfE)
Journal
Evidence - Based Medicine
Band
21
ISSN
1356-5524
DOI
https://doi.org/10.1136/ebmed-2015-110366
Publikationsdatum
04-2016
Peer-reviewed
Ja
ÖFOS 2012
303009 Ernährungswissenschaften
Schlagwörter
ASJC Scopus Sachgebiete
Medicine(all)
Sustainable Development Goals
SDG 3 – Gesundheit und Wohlergehen
Link zum Portal
https://ucris.univie.ac.at/portal/de/publications/mediterranean-diet-supplemented-with-extra-virgin-olive-oil-reduces-the-incidence-of-invasive-breast-cancer-in-a-randomised-controlled-trial(1b0a29df-0fac-493a-bb14-553522947064).html