Impact of different dietary approaches on glycemic control and cardiovascular risk factors in patients with type 2 diabetes

Autor(en)
Lukas Schwingshackl, Anna Chaimani, Georg Hoffmann, Carolina Schwedhelm, Heiner Boeing
Organisation(en)
Department für Ernährungswissenschaften
Externe Organisation(en)
Deutsches Institut für Ernährungsforschung Potsdam-Rehbrücke (DIfE), University of Ioannina
Journal
Systematic Reviews
Band
6
Seiten
57
Anzahl der Seiten
7
DOI
https://doi.org/10.1186/s13643-017-0455-1
Publikationsdatum
2017
Peer-reviewed
Ja
ÖFOS 2012
303009 Ernährungswissenschaften
Schlagwörter
ASJC Scopus Sachgebiete
Medicine (miscellaneous)
Sustainable Development Goals
SDG 3 – Gesundheit und Wohlergehen
Link zum Portal
https://ucris.univie.ac.at/portal/de/publications/impact-of-different-dietary-approaches-on-glycemic-control-and-cardiovascular-risk-factors-in-patients-with-type-2-diabetes(7adb8999-88a6-4a6f-9ef3-a7acf8287c52).html