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131 Ergebnisse

A sense of innovation. Report of 3th European Conference Research. / Majchrzak, Dorota (Corresponding author).

In: Ernährung. Österreichische Zeitschrift für Wissenschaft, Technik, Recht und Wirtschaft, Vol. 33, 2009, p. 163-166.

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Alte und neue deskriptive Methoden in der sensorischen Analyse. / Majchrzak, Dorota (Corresponding author).

In: Ernährung. Österreichische Zeitschrift für Wissenschaft, Technik, Recht und Wirtschaft, Vol. 35, No. 5, 2011, p. 209-217.

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Antioxidative Kapazität vom Apfelsaft - klare und naturtrübe Apfelsäfte im Vergleich. / Majchrzak, Dorota (Corresponding author).

In: Ernährung. Österreichische Zeitschrift für Wissenschaft, Technik, Recht und Wirtschaft, Vol. 33, No. 10, 2009, p. 408-417.

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Apple juice as a source of antioxidans - comparison of plain and naturally cloudy apple juices. / Majchrzak, Dorota.

Unknown host publication title. Karger Verlag, 2008. p. 129-129 (Annals of Nutrition and Metabolism: European journal of nutrition, metabolic diseases and dietetics).

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Application of Temporal Dominance of Sensation in the Evaluation of Different Kinds of Beer. / Majchrzak, Dorota; Sulzner, Raphael.

2016. Poster session presented at 7th European Conference on Sensory and Consumer Research, Dijon, France.

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Aromastoffe in ausgewählten alltäglichen Lebesnmitteln. / Majchrzak, Dorota (Corresponding author).

In: Ernährung. Österreichische Zeitschrift für Wissenschaft, Technik, Recht und Wirtschaft, Vol. 34, No. 1, 2010, p. 558-565.

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Austrian vegetarians and the metabolic syndrome. / Elmadfa, Ibrahim; Majchrzak, Dorota; Singer, Ingrid; Freisling, Heinz; Rust, Petra.

Unknown host publication title. Cambridge University Press, 2006. (Public Health Nutrition).

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Bericht zum 9th Pangborn Sensory Science Symposium. / Majchrzak, Dorota.

In: Ernährung. Österreichische Zeitschrift für Wissenschaft, Technik, Recht und Wirtschaft, Vol. 36, No. 4, 2012, p. 166-169.

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B-Vitamin Status and concentrations of homocysteine in Austrian omnivores, vegetarians and vegans. / Majchrzak, Dorota; Singer, Ingrid; Männer, Michaela; Rust, Petra; Genser, Dieter; Wagner, Karl-Heinz; Elmadfa, Ibrahim.

In: Annals of Nutrition and Metabolism: European journal of nutrition, metabolic diseases and dietetics, Vol. 50, No. 6, 2006, p. 485-491.

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Changes in sensory quality characteristics of coffee during storage. / Kreuml, Michaela; Majchrzak, Dorota; Ploederl, Bettina; König, Jürgen.

In: Food Science & Nutrition, Vol. 1, No. 4, 14.07.2013, p. 267-272.

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Changes of sensory quality characteristics of coffee during storage. / Kreuml, Michaela; Ploederl, Bettina; Majchrzak, Dorota.

2013. Poster session presented at 3. SNÖ Jahrestagung - Sensorik Netzwerk Österreich, Wien, Austria.

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Changes of Sensory Quality Characteristics of Coffee During Storage. / Kreuml, Michaela; Ploederl, Bettina; Majchrzak, Dorota.

Aktuelles aus der Sensorikforschung: Nachwuchsforum Sensorik. ed. / Sensorik Netzwerk Österreich. Graz : Verlag der Technischen Universität Graz, 2013. p. 45.

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Changes of sensory quality characteristics of coffee during strage. / Kreuml, Michaela; Plöderl, Bettina; Majchrzak, Dorota (Corresponding author).

5th European conference on Sensory and Consumer Research; A Sense of Inspiration: Conference Abstracts. Elsevier, 2012.

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Changes of sensory quality characteristics of coffee during strage. / Kreuml, Michaela; Plöderl, Bettina; Majchrzak, Dorota (Corresponding author).

2012. Poster session presented at 5th European Conference on Sensory and Consumer Research, Bern, Switzerland.

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Chia (Salvia hispanica L.) als Zutat für glutenfreie Backwaren. / Brunnmair, Andrea; Majchrzak, Dorota.

In: Ernährung aktuell, No. 03/2015, 09.2015, p. 9 - 12.

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Conventional and probiotic yogurts differ in sensory properties but not in consumers' preferences. / Majchrzak, Dorota (Corresponding author); Dürrschmid, Klaus.

In: Journal of Sensory Studies, Vol. 25, No. 3, 2010, p. 431-446.

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Cut salt level in the diet - partial salt replacement by KCl in model soups. / Majchrzak, Dorota; Greisinger, Sonja.

2013. Poster session presented at 10th Pangborn Sensory Science Symposium, Rio de Janeiro, Brazil.

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Decreased Serum Carotenoid and Retinol Concentrations in Young Children with Allergic Rhinitis and Bronchial Asthma. / Cser, Maria Agnes; Majchrzak, Dorota; Rust, Petra; Kovács, Ilona; Bocskai, Edit; Sziklai-Laszlo, Ibolya; Adányi, Nóra.

Unknown host publication title. Unknown publisher, 2002. (International Journal on Immunorehabilitation).

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Der Geruch der Jugend? Eine Pilotstudie des Sensorik Netzwerks Österreich. / Wendelin, Martin; Danner, Lukas; Buchinger, Elisabeth; Derndorfer, Eva; Majchrzak, Dorota; Dürrschmid, Klaus; Siegmund, Barbara.

2016. Poster session presented at Lebensmittelchemikertage 2016, St.Pölten, Austria.

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Der Status an ausgewählten Mineralstoffen von Vegetarieren, Veganern und Mischköstler in Österreich. / Majchrzak, Dorota (Corresponding author); Singer, Ingrid; Elmadfa, Ibrahim.

Unknown host publication title. Unknown publisher, 2006. (Proceedings of the German Nutrition Society).

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Descriptive sensory analysis under standardized and non-standardized conditions. / Majchrzak, Dorota (Corresponding author).

2011.

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Die Fachsprache der Lebensmittelsensorik. / Majchrzak, Dorota (Corresponding author).

DLG-Lebensmitteltage: Forum Sensorikwissenschaft und Nachwuchs, 23. September 2010, Darmstadt, Deutschland. Unknown publisher, 2010.

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Die Rolle des limbischen Systems in der Sinneswahrnehmung. / Scheibenpflug, Isabella; Majchrzak, Dorota.

In: Ernährung. Österreichische Zeitschrift für Wissenschaft, Technik, Recht und Wirtschaft, Vol. 36, No. 4, 2012, p. 160-165.

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Do Visually Impaired People Develop Superior Smell Ability? / Majchrzak, Dorota (Corresponding author); Eberhard, Julia; Kalaus, Barbara; Wagner, Karl-Heinz.

In: Perception, 03.07.2017.

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Dynamische Methoden in der sensorischen Lebensmittelanalyse: Time-Intensity (TI) und Temporal Dominance of Sensations (TDS). / Oberrauter, Lisa-Maria; Reichel, Martin Willibald; Majchrzak, Dorota.

In: Ernährung aktuell, Vol. 2016, No. 3, 2016, p. 1-5.

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Effect of conventional and microwave preparation on sensory properties of fresh and frozen broccoli. / Majchrzak, Dorota (Corresponding author); Elmadfa, Ibrahim.

2007. Poster session presented at 3rd International Symposium on Recent Advances in Food Analysis, Prag, Czech Republic.

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Effect of conventional and microwave preparation on sensory properties of fresh and frozen broccoli. / Majchrzak, Dorota (Corresponding author); Elmadfa, Ibrahim.

3rd International Symposium on Recent Advances in Food Analysis. Unknown publisher, 2007.

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Effect of probiotic yoghurt on oxidant parameters and flavoproteins in healthy women. / Fabian, Elisabeth (Corresponding author); Majchrzak, Dorota; Elmadfa, Ibrahim.

3rd International Symposium on Recent Advances in Food Analysis. Unknown publisher, 2007.

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Effect of probiotic yoghurt on oxidant parameters and flavoproteins in healthy women. / Fabian, Elisabeth (Corresponding author); Majchrzak, Dorota; Elmadfa, Ibrahim.

2007. Poster session presented at 3rd International Symposium on Recent Advances in Food Analysis, Prag, Czech Republic.

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Effect of sensory education on children's food acceptance. / Majchrzak, Dorota (Corresponding author).

2011.

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Effect of sensory education on children´s food acceptance. / Majchrzak, Dorota (Corresponding author).

9th Pangborn Sensory Science Symposium, 4-8 September 2011, Toronto, Canada. Unknown publisher, 2011.

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Effects of beta-carotene supplementation on free radical mechanism in healthy adult subjects. / Elmadfa, Ibrahim; Rust, Petra; Majchrzak, Dorota; Wagner, Karl-Heinz; Genser, Dieter; Lettner, Regina; Pinter, Marika.

In: International Journal for Vitamin and Nutrition Research, Vol. 74, No. 2, 2004, p. 147-152.

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Effects of beta-carotene supplementation on plasma concentrations of carotenoids, retinol and tocopherol in humans. / Elmadfa, Ibrahim; Rust, Petra; Majchrzak, Dorota.

Unknown host publication title. Unknown publisher, 2005.

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Effects on biological markers of oxidative stress and LDL susceptibility to oxidation after oral beta-carotene supplementation in healthy volunteers. / Rust, Petra; Majchrzak, Dorota; Elmadfa, Ibrahim.

In: European Journal of Clinical Nutrition, 2005.

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Effekt der Habituation auf die Identifikation und Diskrimination der Gerüche bei Menschen. / Paumann, Christian; Majchrzak, Dorota.

2014. Poster session presented at DGSens Deutsche Sensoriktage "Es is(s)t an der Zeit", Münster, Germany.

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Einfluss der Verpackung auf die Veränderungen der antioxidativen Kapazität, des Vitamin C- und Phenolgehalts in Fruchtsäften während der Lagerung. / Majchrzak, Dorota; Fabian, Elisabeth.

2008. Poster session presented at 45. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung (DGE), 2008, Bonn, Germany.

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Einfluss der Verpackung auf die Veränderungen der antioxidativen Kapazität, des Vitamin C- und Phenolgehalts in Fruchtsäften während der Lagerung. / Majchrzak, Dorota; Fabian, Elisabeth.

Unknown host publication title. Unknown publisher, 2008. (Proceedings of the German Nutrition Society).

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Einfluss des Sensoriktrainings auf die olfaktorische und gustatorische Wahrnehmungsfähigkeit von Kindern. / Altmann, Maria; Majchrzak, Dorota.

2013. Poster session presented at Drei- Länder- Sensoriktage „Sinne im Aufbruch - von der Wahrnehmung zur Innovation“, Weihenstephan, Germany.

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Einfluss von probiotischem und konventionellem Joghurt auf den Status von Vitamin B1, B2 und B6. / Fabian, Elisabeth (Corresponding author); Majchrzak, Dorota; Elmadfa, Ibrahim.

2007. Poster session presented at 44. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Halle-Wittenberg/Saale, Germany.

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Einfluss von probiotischem und konventionellem Joghurt auf den Status von Vitamin B1, B2 und B6. / Fabian, Elisabeth (Corresponding author); Majchrzak, Dorota; Elmadfa, Ibrahim.

Unknown host publication title. Unknown publisher, 2007. (Proceedings of the German Nutrition Society).

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Erfassung des emotionalen Impacts von Informationen zu diversen Lebensmitteln anhand der Face Reader Technologie. / Achleitner, Katharina; Aumayr, Barbara; Joechl, Max; Dürrschmid, Klaus; Majchrzak, Dorota.

2013. Poster session presented at 3. SNÖ Jahrestagung - Sensorik Netzwerk Österreich, Wien, Austria.

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Erfassung des emotionalen Impacts von Informationen zu diversen Lebensmitteln anhand der Face Reader Technologie. / Achleitner, Katharina; Aumayr, Barbara; Joechl, Max; Dürrschmid, Klaus; Majchrzak, Dorota.

Aktuelles aus der Sensorikforschung: Nachwuchsforum Sensorik. ed. / Sensorik Netzwerk Österreich. Verlag der Technischen Universität Graz, 2013. p. 15-19.

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Ermittliung der Qualität von Fritierfetten aus Wiener Imbissständen und Fast Food Restaurants. / Majchrzak, Dorota (Corresponding author).

DLG-lebensmitteltage: Forum; Sensorikwissenschaft und Nachwuchs, 23. September 2010, Darmstadt, Deutschland. Unknown publisher, 2010.

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Eurosense 2010 : 4th European Conference on Sensory and Consumer Research. / Majchrzak, Dorota (Corresponding author).

In: Ernährung. Österreichische Zeitschrift für Wissenschaft, Technik, Recht und Wirtschaft, Vol. 35, No. 6, 2011, p. 264-269.

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Exploring the flavor life cycle of beers with varying alcohol content. / Missbach, Benjamin; Majchrzak, Dorota; Sulzner, Raphael; Wansink, Brian; Reichel, Martin Willibald; König, Jürgen.

In: Food Science & Nutrition, Vol. 5, No. 4, 10.02.2017, p. 889-895.

Publication: Contribution to journal › Article

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Fragen zu Krebs und Ernährung. Österreichische Krebshilfe. / Elmadfa, Ibrahim; Miksche, Markus; Brantner, Bettina; König, Jürgen; Majchrzak, Dorota; Rust, Petra; Wagner, Karl-Heinz.

Unknown publisher, 2002.

Publication: Book

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Haben blinde und sehbehinderte Personen eine bessere Geruchswahrnehmungsfähigkeit als Sehende? : Die olfaktorische Wahrnehmungsfähigkeit von blinden, sehbehinderten und sehenden Personen im Vergleich. / Eberhard, Julia; Majchrzak, Dorota.

2013. Poster session presented at Drei- Länder- Sensoriktage „Sinne im Aufbruch - von der Wahrnehmung zur Innovation“, Weihenstephan, Germany.

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Haltbarkeit von Röstkaffee. / Kreuml, Michaela; Plöderl, Bettina; Majchrzak, Dorota.

In: Aroma: das Röstmagazin. 2012; 01, p. 24-27.

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How information about food affects facial expressions - measure by Face Reading Technology. / Majchrzak, Dorota; Achleitner, Katharina; Aumayr, Barbara; Joechl, Max; Danner, Lukas; Dürrschmid, Klaus.

2014. Poster session presented at EuroSense 2014: A Sense of Life, Copenhagen, Denmark.

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How to choose your culinary oil – sensory and analytical characteristics of hempseed oil. / Majchrzak, Dorota; Mitmannsgruber, Petra; Oberrauter, Lisa-Maria; Fronius, Klaus; Wagner, Karl-Heinz.

2014. Poster session presented at EuroSense 2014: A Sense of Life, Copenhagen, Denmark.

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