Extremely potent protection of gallic acid, a natural antioxidant contained in human foods, against oxidative DNA damage: results of human and animal experiments

Autoren:Nersesyan, Armen (Medizinische Universität Wien); Hoelzl, Christine (Medizinische Universität Wien); Ferk, Franziska (Medizinische Universität Wien); Schulte-Hermann, Rolf (Medizinische Universität Wien); Knasmüller, Siegfried (Medizinische Universität Wien); Wagner, Karl-Heinz
Sprache:Englisch
Publikationsdatum:2010
Journaltitel:Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America (PNAS)
Peer reviewed:true
Publikationstyp:Artikel
Status:In Vorbereitung
Portal:https://ucris.univie.ac.at/portal/en/publications/extremely-potent-protection-of-gallic-acid-a-natural-antioxidant-contained-in-human-foods-against-oxidative-dna-damage-results-of-human-and-animal-experiments(6e859b20-ab44-43f8-8a92-23dc5d358744).html