Vegetables and PUFA-rich plant oil reduce DNA strand breaks in individuals with type 2 diabetes

Autoren:Müllner, Elisabeth; Brath, Helmut (Gesundheitszentrum Wien-Süd); Pleifer, Simone; Schiermayr, Christiane; Baierl, Andreas; Wallner, Marlies; Fastian, Theresia; Millner, Yvonne; Paller, Kristina (Universität Wien); Henriksen, Trine (Rigshospitalet); Poulsen, Henrik Enghusen (Rigshospitalet); Forster, Ernst (Gesundheitszentrum Wien-Süd); Wagner, Karl-Heinz
Sprache:Englisch
Anzahl der Seiten:11
Publikationsdatum:2.2013
Journaltitel:Molecular Nutrition & Food Research
Volume:57
Nummer:2
Seiten:328-338
Peer reviewed:true
Links:
Digital Object Identifier (DOI):http://dx.doi.org/10.1002/mnfr.201200343
Bibliographische Notiz:© 2012 WILEY-VCH Verlag GmbH & Co. KGaA, Weinheim.
Publikationstyp:Artikel
Portal:https://ucris.univie.ac.at/portal/en/publications/vegetables-and-pufarich-plant-oil-reduce-dna-strand-breaks-in-individuals-with-type-2-diabetes(86d74b4e-ca2e-4ce6-853c-75e3c92985b1).html