The potential antimutagenic and antioxidant effects of Maillard reaction products used as "natural antibrowning" agents

Autoren:Wagner, Karl-Heinz; Koschutnig, Karin; Reichhold, Stefanie; Billaud, Catherine (Chaire de Biochimie Industrielle et Agro-alimentaire, Conservatoire National des Arts et Métiers); Cheriot, Sophie (Chaire de Biochimie Industrielle et Agro-alimentaire, Conservatoire National des Arts et Métiers)
Sprache:Englisch
Anzahl der Seiten:9
Publikationsdatum:2007
Journaltitel:Molecular Nutrition & Food Research
Volume:51
Nummer:4
Seiten:496-504
Peer reviewed:true
Bibliographische Notiz:24.08.2007: Datenanforderung 1831 (Import Sachbearbeiter)
Publikationstyp:Artikel
Portal:https://ucris.univie.ac.at/portal/en/publications/the-potential-antimutagenic-and-antioxidant-effects-of-maillard-reaction-products-used-as-natural-antibrowning-agents(c85b810a-0da9-4c6e-8c28-5c0b7f9a129e).html