Determination of cholesterol oxidation products in raw and processed beef and pork preparations

Autoren:Thurner, Karin (Veterinärmedizinische Universität Wien); Razzazi-Fazeli, Ebrahim (Veterinärmedizinische Universität Wien); Wagner, Karl-Heinz; Elmadfa, Ibrahim; Luf, Wolfgang (Veterinärmedizinische Universität Wien)
Sprache:Englisch
Anzahl der Seiten:4
Publikationsdatum:2007
Journaltitel:European Food Research and Technology: international journal of food research and technology
Volume:224
Nummer:6
Seiten:797-800
Peer reviewed:true
Links:
Digital Object Identifier (DOI):http://dx.doi.org/10.1007/s00217-006-0372-3
Bibliographische Notiz:24.08.2007: Datenanforderung 1831 (Import Sachbearbeiter)
Publikationstyp:Artikel
Portal:https://ucris.univie.ac.at/portal/en/publications/determination-of-cholesterol-oxidation-products-in-raw-and-processed-beef-and-pork-preparations(e2677611-7874-43b4-8a41-b89dcb1ab1e5).html