Recording of fluid, beverage and water intakes at the population level in Europe

Autor(en)
Joan Gandy, Laurent Le Bellego, Jürgen König, Ana Piekarz, Gabriel Tavoularis, David R. Tennant
Organisation(en)
Department für Ernährungswissenschaften
Externe Organisation(en)
University of Hertfordshire, British Dietetic Association (BDA), Danone S.A., Coca-Cola Services, CREDOC (Centre de Recherche pour l'Etude et l'Observation des Conditions de Vie), Food Chemical Risk Analysis
Journal
British Journal of Nutrition
Band
116
Seiten
677-682
Anzahl der Seiten
6
ISSN
0007-1145
DOI
https://doi.org/10.1017/S0007114516002336
Publikationsdatum
06-2016
Peer-reviewed
Ja
ÖFOS 2012
303009 Ernährungswissenschaften
Schlagwörter
ASJC Scopus Sachgebiete
Nutrition and Dietetics, Medicine (miscellaneous)
Link zum Portal
https://ucris.univie.ac.at/portal/de/publications/recording-of-fluid-beverage-and-water-intakes-at-the-population-level-in-europe(124d1800-3177-49a1-948f-3bd2be519f6c).html