Assessing and reporting uncertainties in dietary exposure analysis – Part II

Autor(en)
David R. Tennant, Diána Bánáti, Marc Kennedy, Jürgen König, Cian O'Mahony, Susanne Kettler
Organisation(en)
Department für Ernährungswissenschaften, Institut für Lehrer*innenbildung
Externe Organisation(en)
Food Chemical Risk Analysis, International Life Sciences Institute of Europe, Fera Science Ltd., Trinity Technology and Enterprise Campus, The Coca-Cola Company
Journal
Food and Chemical Toxicology
Band
109
Seiten
68-80
Anzahl der Seiten
13
ISSN
0278-6915
DOI
https://doi.org/10.1016/j.fct.2017.07.061
Publikationsdatum
11-2017
Peer-reviewed
Ja
ÖFOS 2012
303009 Ernährungswissenschaften
Schlagwörter
ASJC Scopus Sachgebiete
Food Science, Toxicology
Link zum Portal
https://ucris.univie.ac.at/portal/de/publications/assessing-and-reporting-uncertainties-in-dietary-exposure-analysispart-ii(3ff9f6f8-4fa6-4a59-bb5c-ae7f51b313c6).html