Inability to assess the safety of vitamin E-enriched yeast added for nutritional purposes as a source of vitamin E in food supplements and the bioavailability of vitamin E from this source, based on the supporting dossier [1]. / Aguilar, Fernando; Charrondiere, Ute Ruth; Dusemund, Birgit et al.

in: EFSA Journal, Band 7, Nr. 6, 2009.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Inositol hexanicotinate (inositol hexaniacinate) as a source of niacin (vitamin B3) added for nutritional purposes in food supplements. / König, Jürgen; Aguilar, Fernando; Woutersen, Rudolf Antonius et al.

in: EFSA Journal, Band 7, Nr. 2, 2009.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Iron (II) taurate, magnesium taurate and magnesium acetyl taurate as sources of iron or magnesium added for nutritional purposes in food supplements. / König, Jürgen; Woutersen, Rudolf Antonius; Verguieva, Tatjana et al.

in: EFSA Journal, Band 7, Nr. 2, 2009.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


L-selenomethionine as a source of selenium added for nutritional purposes to food supplements. / König, Jürgen; Gott, David Michael; Gilbert, John et al.

in: EFSA Journal, Band 7, Nr. 7, 2009.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Manganese ascorbate, manganese aspartate, manganese bisglycinate and manganese pidolate as sources of manganese added for nutritional purposes to food supplements. / König, Jürgen; Pratt, Iona; Rietjens, Ivonne Magdalena et al.

in: EFSA Journal, Band 7, Nr. 6, 2009.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Monomethylsilanetriol added for nutritional purposes to food supplements. / König, Jürgen; Woutersen, Rudolf Antonius; Verguieva, Tatjana et al.

in: EFSA Journal, 2009.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung