Visualisation of Food-Based Dietary Guidelines - Examples. / König, Jürgen.

in: Annals of Nutrition and Metabolism: European journal of nutrition, metabolic diseases and dietetics, Band 51, Nr. suppl 2, 2007, S. 36-43.

Veröffentlichung: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer-Review


Ernährung und Genetik. König, Jürgen (Interviewpartner*in). 2006.

Veröffentlichung: Elektronische/multimediale VeröffentlichungRadiosendung


Nutrigenetics and Nutrigenomics. / König, Jürgen.

in: Ernährung aktuell, 2006.

Veröffentlichung: Anderer Beitrag in PeriodikumRezension


Nutrigenomics - eine neue Ära der Ernährungsforschung oder alles Schall und Rauch? / Rudolph-König, Elisabeth (Korresp. Autor*in); König, Jürgen.

in: Ernährung aktuell, Band 06, 2006.

Veröffentlichung: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer-Review


Promoting fruit and vegetable consumption among European schoolchildren : Rationale, conceptualization and design of the Pro Children Project. / Klepp, Knut Inge; Pérez-Rodrigo, Carmen; De Bourdeaudhuij, Ilse; Due, Pernille; Elmadfa, Ibrahim; Haraldsdóttir, Jóhanna; König, Jürgen; Sjöström, Michael; Thórsdóttir, Inga; Vaz De Almeida, Maria Daniel; Yngve, Agneta; Brug, Johannes.

in: Annals of Nutrition and Metabolism: European journal of nutrition, metabolic diseases and dietetics, Band 49, Nr. 4, 01.07.2005, S. 212-220.

Veröffentlichung: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer-Review


European nutrition and health report 2004. / Elmadfa, I. (Herausgeber*in); Weichselbaum, E. (Herausgeber*in); König, J.; de Winter A-M, Remaut; Trolle, E.; Haapala, I.; Uusitalo, U.; Mennen, L.; Hercberg, S.; Wolfram, G.; Trichopoulou, A.; Naska, A.; Benetou, V.; Kritsellis, E.; Rodler, I.; Zajkás, G.; Branca, F.; D'Acapito, P.; Klepp, K. I.; Ali-Madar, A.; De Almeida, M. D.; Alves, E.; Rodrigues, S.; Sarra-Majem, L.; Roman, B.; Sjöström, M.; Poortvliet, E.; Margetts, B.

58 Aufl. Basel : Karger Verlag, 2005. 220 S. (Forum of Nutrition, Band 58).

Veröffentlichung: BuchSammelbandPeer-Review


Promoting Fruit and Vegetable Consumption among European Schoolchildren: Rationale, Conzeptualisation and Design of the Pro Children Project. / Klepp, Knut Inge; De Bourdeaudhuij, Ilse; Elmadfa, Ibrahim; Haraldsdóttir, Inga; König, Jürgen; Sjöström, Michael; Thorsdottir, Inga; Daniel Vaz de Almeida, Maria; Yngve, Agneta; Brug, Johannes.

in: Annals of Nutrition and Metabolism: European journal of nutrition, metabolic diseases and dietetics, Band 49, 2005, S. 212-220.

Veröffentlichung: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer-Review


Submission for Draft Nutrient Reference Values for Australia and New Zealand including Recommended Dietary Intakes. Institute of Food, Nutrition, and Human Health, Massey University. / König, Jürgen; Ashfield-Watt, Pauline; Birkbeck, John; Conlon, Cathryn; Stewart, Elizabeth; Tan, Kai Hong; Wall, Clare; Wham, Carol; Zinn, Caryn.

Unknown publisher. 2005.

Veröffentlichung: Sonstige VeröffentlichungSonstiges


Technological Issues with Iodine Fortification of Foods. Final report for the New Zealand Food Safety Authority. / Winger, Ray; König, Jürgen; Lee, Sung Jee; Wham, Carol; House, Don A.

Unknown publisher. 2005.

Veröffentlichung: Sonstige VeröffentlichungSonstiges


Austrian Nutrition Report. / Elmadfa, Ibrahim; Freisling, Heinz; König, Jürgen.

in: Annals of Nutrition and Metabolism: European journal of nutrition, metabolic diseases and dietetics, Band 48, Nr. suppl1, 2004, S. 1-22.

Veröffentlichung: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer-Review


Micronutrient deficiencies. Hohenheim Consensus Conference. / Biesalski, Hans Konrad; Brummer, Robert J M; König, Jürgen; O'Connell, Maria A.; Ovesen, Lars; Rechkemmer, Gerd; Stos, Katarzyna; Thurnham, David I.

in: European Journal of Nutrition, Band 42, Nr. 6, 2003, S. 353-363.

Veröffentlichung: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer-Review


Modern aspects of nutrition : present knowledge and future perspectives : proceedings of the 17th International Congress of Nutrition, August 27 - 31, 2001, Vienna, Austria. / Elmadfa, Ibrahim (Herausgeber*in); Anklam, Elke; König, Jürgen.

Basel [u.a.] : Karger Verlag, 2003. 434 S. (Forum of Nutrition).

Veröffentlichung: BuchKonferenz-/Tagungsband


Österreichischer Ernährungsbericht 2003. / Elmadfa, Ibrahim; Freisling, Heinz; König, Jürgen; Blachfelner, Judith; Cvitkovich-Steiner, Helga; Genser, Dieter; Grossgut, Rolf; Hassan-Hauser, Christine; Kichler, Rita; Kunze, Michael; Majchrzak, Dorota; Manafi, Mohammad; Rust, Petra; Schindler, Karin; Vojir, Franz; Wallner, Sandra; Zilberszac, Alexander.

Unknown publisher, 2003.

Veröffentlichung: Buch


Österreichischer Ernährungsbericht 2003. Bundesministerium für Soziale Sicherheit und Generationen. / Elmadfa, Ibrahim; Freisling, Heinz; König, Jürgen.

Unknown publisher. 2003.

Veröffentlichung: Sonstige VeröffentlichungSonstiges


Calcium, Iron, Zinc, Copper, Manganese and Selenium Concentrations in Typical Hospitals Diets. / König, Jürgen; Stojanovic, Marija; Elmadfa, Ibrahim.

in: Forum of Nutrition, Band 56, 2002.

Veröffentlichung: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer-Review


Definition von Risikogruppen - die Situation in Österreich. / König, Jürgen; Elmadfa, Ibrahim.

Nährstoffanreicherung von Lebensmitteln: [enthält die Referate und Poster der 10. Dreiländertagung der Österreichischen Gesellschaft für Ernährung, der Deutschen Gesellschaft für Ernährung und der Schweizerischen Gesellschaft für Ernährungsforschung, 9. - 10. November 2000 in Wien]. Hrsg. / Ibrahim Elmadfa. Stuttgart : Wissenschaftliche Verlags-Gesellschaft, 2002. (Wissenschaftliche Schriftenreihe der Ernährungsgesellschaften Deutschland, Österreich, Schweiz).

Veröffentlichung: Beitrag in BuchBeitrag in Konferenzband


Fragen zu Krebs und Ernährung. Österreichische Krebshilfe. / Elmadfa, Ibrahim; Miksche, Markus; Brantner, Bettina; König, Jürgen; Majchrzak, Dorota; Rust, Petra; Wagner, Karl-Heinz.

Unknown publisher, 2002.

Veröffentlichung: Buch


Hohenheim consensus workshop: copper. / Schuemann, Klaus; Classen, Hans G.; Dieter, Hans H.; König, Jürgen; Multhaup, Gert; Rükgauer, M; Summer, Karl Heinz; Bernhardt, J; Biesalski, Hans Konrad.

in: European Journal of Clinical Nutrition, Band 56, Nr. 6, 2002, S. 469-483.

Veröffentlichung: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer-Review