Genetic and epigenetic characterization of the cry1Ab coding region and its 3' flanking genomic region in MON810 maize using next-generation sequencing

Autor(en)
Sina-Elisabeth Ben Ali, Alexandra Schamann, Stefanie Dobrovolny, Alexander Indra, Sarah Zanon Agapito-Tenfen, Rupert Hochegger, Alexander G. Haslberger, Christian Brandes
Organisation(en)
Institut für Analytische Chemie, Department für Ernährungswissenschaften
Externe Organisation(en)
AGES - Österreichische Agentur für Gesundheit und Ernährungssicherheit, Genok Ctr Biosafety
Journal
European Food Research and Technology: international journal of food research and technology
Band
244
Seiten
1473-1485
Anzahl der Seiten
13
ISSN
1438-2377
DOI
https://doi.org/10.1007/s00217-018-3062-z
Publikationsdatum
08-2018
Peer-reviewed
Ja
ÖFOS 2012
211202 Lebensmitteltechnologie, 106014 Genomik, 104009 Lebensmittelchemie
Schlagwörter
ASJC Scopus Sachgebiete
Food Science, Chemistry(all), Biochemistry, Biotechnology, Industrial and Manufacturing Engineering
Sustainable Development Goals
SDG 2 – Kein Hunger
Link zum Portal
https://ucris.univie.ac.at/portal/de/publications/genetic-and-epigenetic-characterization-of-the-cry1ab-coding-region-and-its-3-flanking-genomic-region-in-mon810-maize-using-nextgeneration-sequencing(6880cca7-377f-4896-9d21-8b65c3f908b7).html