Mechanisms of selected functional foods against viral infections with a view on COVID-19

Autor(en)
Alexander Haslberger, Ursula Jacob, Berit Hippe, Heidrun Karlic
Organisation(en)
Department für Ernährungswissenschaften
Externe Organisation(en)
Dayclinic for Prevention and Regeneration Dr. Ursula Jacob, HealthBioCare, Biogerontology Corp., Medizinische Universität Wien
Journal
Functional Foods in Health and Disease
Band
10
Seiten
195-209
Anzahl der Seiten
15
ISSN
2378-7007
DOI
https://doi.org/10.31989/ffhd.v10i5.707
Publikationsdatum
05-2020
Peer-reviewed
Ja
ÖFOS 2012
303009 Ernährungswissenschaften
Schlagwörter
ASJC Scopus Sachgebiete
Food Science, Nutrition and Dietetics, Biochemistry, Medicine (miscellaneous)
Link zum Portal
https://ucris.univie.ac.at/portal/de/publications/mechanisms-of-selected-functional-foods-against-viral-infections-with-a-view-on-covid19(7f8f85be-0cde-4ce4-b673-f818f8606862).html