Consumption of dairy products in relation to changes in anthropometric variables in adult populations

Autor(en)
Lukas Schwingshackl, Georg Hoffmann, Carolina Schwedhelm, Tamara Kalle-Uhlmann, Benjamin Missbach, Sven Knüppel, Heiner Boeing
Organisation(en)
Department für Ernährungswissenschaften
Externe Organisation(en)
Deutsches Institut für Ernährungsforschung Potsdam-Rehbrücke (DIfE)
Journal
PLoS ONE
Band
11
Seiten
e0157461
Anzahl der Seiten
15
ISSN
1932-6203
DOI
https://doi.org/10.1371/journal.pone.0157461
Publikationsdatum
06-2016
Peer-reviewed
Ja
ÖFOS 2012
303006 Diätologie, 303007 Epidemiologie, 303009 Ernährungswissenschaften
Schlagwörter
ASJC Scopus Sachgebiete
Agricultural and Biological Sciences(all), Medicine(all), Biochemistry, Genetics and Molecular Biology(all)
Sustainable Development Goals
SDG 3 – Gesundheit und Wohlergehen
Link zum Portal
https://ucris.univie.ac.at/portal/de/publications/consumption-of-dairy-products-in-relation-to-changes-in-anthropometric-variables-in-adult-populations(564a3d9e-214b-4d80-878d-5f53cc344d83).html