Impact of different types of olive oil on cardiovascular risk factors

Autor(en)
Lukas Schwingshackl, Marc Krause, Christine Schmucker, Georg Hoffmann, Gerta Ruecker, Joerg J. Meerpohl
Organisation(en)
Department für Ernährungswissenschaften
Externe Organisation(en)
Albert-Ludwigs-Universität Freiburg
Journal
Nutrition, Metabolism & Cardiovascular Diseases
Band
29
Seiten
1030-1039
Anzahl der Seiten
10
ISSN
0939-4753
DOI
https://doi.org/10.1016/j.numecd.2019.07.001
Publikationsdatum
10-2019
Peer-reviewed
Ja
ÖFOS 2012
303009 Ernährungswissenschaften
Schlagwörter
ASJC Scopus Sachgebiete
Cardiology and Cardiovascular Medicine, Nutrition and Dietetics, Medicine (miscellaneous), Endocrinology, Diabetes and Metabolism
Sustainable Development Goals
SDG 3 – Gesundheit und Wohlergehen
Link zum Portal
https://ucris.univie.ac.at/portal/de/publications/impact-of-different-types-of-olive-oil-on-cardiovascular-risk-factors(69a79d18-43a7-498a-8811-b3b6cf65feed).html