Fruit and Vegetable Consumption and Changes in Anthropometric Variables in Adult Populations

Autor(en)
Lukas Schwingshackl, Georg Hoffmann, Tamara Kalle-Uhlmann, Maria Arregui, Brian Buijsse, Heiner Boeing
Organisation(en)
Department für Ernährungswissenschaften
Externe Organisation(en)
Deutsches Institut für Ernährungsforschung Potsdam-Rehbrücke (DIfE)
Journal
PLoS ONE
Band
10
Anzahl der Seiten
19
ISSN
1932-6203
DOI
https://doi.org/10.1371/journal.pone.0140846
Publikationsdatum
10-2015
Peer-reviewed
Ja
ÖFOS 2012
303009 Ernährungswissenschaften
Schlagwörter
ASJC Scopus Sachgebiete
Agricultural and Biological Sciences(all), General, Biochemistry, Genetics and Molecular Biology(all)
Sustainable Development Goals
SDG 3 – Gesundheit und Wohlergehen
Link zum Portal
https://ucris.univie.ac.at/portal/de/publications/fruit-and-vegetable-consumption-and-changes-in-anthropometric-variables-in-adult-populations(ad1b9f45-49e8-4e62-8878-f4e968498526).html