Comparative effects of different dietary approaches on blood pressure in hypertensive and pre-hypertensive patients

Autor(en)
Lukas Schwingshackl, Anna Chaimani, Carolina Schwedhelm, Estefania Toledo, Marina Pünsch, Georg Hoffmann, Heiner Boeing
Organisation(en)
Department für Ernährungswissenschaften
Externe Organisation(en)
Deutsches Institut für Ernährungsforschung Potsdam-Rehbrücke (DIfE), NutriAct- Kompetenzcluster Ernährungsforschung Berlin-Potsdam, Université Paris V - René Descartes, Université Sorbonne-Paris-Cité, Cochrane France, Paris, Universidad de Navarra, Centro del Investigación Biomédica en Red de la Fisiopatología de la Obesidad y Nutrición (CIBEROBN), Navarra Institute for Health Research (IdiSNA)
Journal
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
Band
59
Seiten
2674-2687
Anzahl der Seiten
14
ISSN
1040-8398
DOI
https://doi.org/10.1080/10408398.2018.1463967
Publikationsdatum
2018
Peer-reviewed
Ja
ÖFOS 2012
303009 Ernährungswissenschaften
Schlagwörter
ASJC Scopus Sachgebiete
Food Science, Industrial and Manufacturing Engineering
Link zum Portal
https://ucris.univie.ac.at/portal/de/publications/comparative-effects-of-different-dietary-approaches-on-blood-pressure-in-hypertensive-and-prehypertensive-patients(bb9c053e-181c-471c-9dcf-3160715eae20).html