Olive oil in the prevention and management of type 2 diabetes mellitus

Autor(en)
L Schwingshackl, A-M Lampousi, M P Portillo, D Romaguera, G Hoffmann, H Boeing
Organisation(en)
Department für Ernährungswissenschaften
Externe Organisation(en)
Deutsches Institut für Ernährungsforschung Potsdam-Rehbrücke (DIfE), University of the Basque Country, Universidad Carlos III de Madrid, University Hospital Son Espases
Journal
Nutrition and Diabetes
Band
7
Seiten
e262
ISSN
2044-4052
DOI
https://doi.org/10.1038/nutd.2017.12
Publikationsdatum
04-2017
Peer-reviewed
Ja
ÖFOS 2012
303009 Ernährungswissenschaften
Schlagwörter
ASJC Scopus Sachgebiete
Internal Medicine, Endocrinology, Diabetes and Metabolism
Sustainable Development Goals
SDG 3 – Gesundheit und Wohlergehen
Link zum Portal
https://ucris.univie.ac.at/portal/de/publications/olive-oil-in-the-prevention-and-management-of-type-2-diabetes-mellitus(fb4154af-b059-4cf3-a10e-9a9fbadb247b).html