Statement on the safety assessment of the exposure to butylated hydroxyanisole E 320 (BHA) by applying a new exposure assessment methodology

Autor(en)
Fernando Aguilar, Birgit Dusemund, Pierre Galtier, David Michael Gott, Jürgen König, Claude Lambre, Jean-Charles Leblanc, Alicja Mortensen, Dominique Parent-Massin, Ivan Stankovic, Paul Tobback, Rudolf Antonius Woutersen
Organisation(en)
Department für Ernährungswissenschaften
Externe Organisation(en)
Agence Française de Sécurité Sanitaire des Aliments, Bundesinstitut für Risikobewertung, INRA - Institut national de la recherche agronomique, Food Standards Agency (FSA), Ministère de la santé et des sports, Technical University of Denmark (DTU), Université de Bretagne Occidentale, University of Belgrade, Katholieke Universiteit Leuven, Netherlands Organisation for Applied Scientific Research
Journal
EFSA Journal
Band
10
Anzahl der Seiten
16
DOI
https://doi.org/10.2903/j.efsa.2012.2759
Publikationsdatum
2012
Peer-reviewed
Ja
ÖFOS 2012
106013 Genetik, 303009 Ernährungswissenschaften
Link zum Portal
https://ucris.univie.ac.at/portal/de/publications/statement-on-the-safety-assessment-of-the-exposure-to-butylated-hydroxyanisole-e-320-bha-by-applying-a-new-exposure-assessment-methodology(68e96d4e-cb61-4850-89cd-9619b3e57332).html