An umbrella review of garlic intake and risk of cardiovascular disease

Autor(en)
Lukas Schwingshackl, Benjamin Missbach, Georg Hoffmann
Organisation(en)
Department für Ernährungswissenschaften
Journal
Phytomedicine
Band
23
Seiten
1127-1133
Anzahl der Seiten
7
ISSN
0944-7113
DOI
https://doi.org/10.1016/j.phymed.2015.10.015
Publikationsdatum
10-2016
Peer-reviewed
Ja
ÖFOS 2012
303009 Ernährungswissenschaften
Schlagwörter
ASJC Scopus Sachgebiete
Drug Discovery, Molecular Medicine, Complementary and alternative medicine, Pharmacology, Pharmaceutical Science
Sustainable Development Goals
SDG 3 – Gesundheit und Wohlergehen
Link zum Portal
https://ucris.univie.ac.at/portal/de/publications/an-umbrella-review-of-garlic-intake-and-risk-of-cardiovascular-disease(d1ee7457-287d-4380-a3c3-c496add0a845).html