Impact of different dietary approaches on blood lipid control in patients with type 2 diabetes mellitus

Autor(en)
Manuela Neuenschwander, Georg Hoffmann, Lukas Schwingshackl, Sabrina Schlesinger
Organisation(en)
Department für Ernährungswissenschaften
Externe Organisation(en)
Heinrich-Heine-Universität Düsseldorf, Albert-Ludwigs-Universität Freiburg
Journal
European Journal of Epidemiology
Band
34
Seiten
837-852
Anzahl der Seiten
16
ISSN
0393-2990
DOI
https://doi.org/10.1007/s10654-019-00534-1
Publikationsdatum
09-2019
Peer-reviewed
Ja
ÖFOS 2012
303009 Ernährungswissenschaften
Schlagwörter
ASJC Scopus Sachgebiete
Epidemiology
Sustainable Development Goals
SDG 3 – Gesundheit und Wohlergehen
Link zum Portal
https://ucris.univie.ac.at/portal/de/publications/impact-of-different-dietary-approaches-on-blood-lipid-control-in-patients-with-type-2-diabetes-mellitus(70b86aa3-93c9-4d21-8c11-896e351908ae).html