Vitamin E, on the biopotency of gamma-tocopherol. / Elmadfa, I.; Wagner, K. H.

in: Forum of nutrition, Band 56, 2003, S. 41-42.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Antioxidative potential of melanoidins isolated from a roasted glucose-glycine model. / Wagner, K. H.; Derkits, S.; Herr, M. et al.

in: Food Chemistry, Band 78, Nr. 3, 2002, S. 375-382.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Effects of high dose beta-carotene incubation within an ex vivo system. / Rust, Petra; Buchegger, Michael; Hermann, A et al.

93rd AOCS Annual Meeting, Montreal, Canada, 5.-8.5.2002. Unknown publisher, 2002.

Veröffentlichungen: Beitrag in BuchBeitrag in Konferenzband


Fragen zu Krebs und Ernährung. Österreichische Krebshilfe. / Elmadfa, Ibrahim; Miksche, Markus; Brantner, Bettina et al.

Unknown publisher, 2002.

Veröffentlichungen: Buch


Human Data on the Effect of Supplements with Isolated Beta-Carotene. / Elmadfa, Ibrahim; Rust, Petra; Pinter, Marika et al.

2002.

Veröffentlichungen: Beitrag zu KonferenzPaper


Novel effects of diets enriched with corn oil or with an olive oil/sunflower oil mixture on vitamin K metabolism and vitamin K-dependent proteins in young men. / Schurgers, Leon J.; Shearer, Martin J.; Soute, Berry A.M. et al.

in: Journal of Lipid Research, Band 43, Nr. 6, 2002, S. 878-884.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


100 Antworten auf Ihre Fragen zum Thema Krebs und Ernährung. / Elmadfa, Ibrahim; Borota-Buranich, Petra; Genser, Dieter et al.

Wien : Wiener Krebshilfe-Krebsgesellschaft. 2002.

Veröffentlichungen: Sonstige VeröffentlichungBroschüre


Haematoporphyrin- and sodium chlorophyllin-induced phototoxicity towards bacteria and yeasts - A new approach for safe foods. / Kreitner, M.; Wagner, K. H.; Alth, G. et al.

in: Food Control, Band 12, Nr. 8, 12.2001, S. 529-533.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Antioxidative potential of tocotrienols and tocopherols in coconut fat at different oxidation temperatures. / Wagner, Karl Heinz; Wotruba, Florian; Elmadfa, Ibrahim.

in: European Journal of Lipid Science and Technology, Band 103, Nr. 11, 11.2001, S. 746-751.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Antioxidative power of plant oils in humans : The influence of α- and γ-tocopherol. / Tomasch, R.; Wagner, K. H.; Elmadfa, I.

in: Annals of Nutrition and Metabolism, Band 45, Nr. 3, 2001, S. 110-115.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Effects of a high dose ß-carotene supplementation within an ex vivo system. / Rust, Petra; Hermann, A; Wagner, Karl-Heinz et al.

17th International Congress of Nutrition: "Modern Aspects of Nutrition: Present Knowledge and Future Perspectives", 27.-31.08.2001, Vienna. Unknown publisher, 2001.

Veröffentlichungen: Beitrag in BuchBeitrag in Konferenzband


Exercise and oxidative stress : Significance of antioxidants with reference to inflammatory, muscular, and systemic stress. / König, D.; Wagner, K. H.; Elmadfa, I. et al.

in: Exercise Immunology Review, Band 7, 2001, S. 108-133.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Fat-soluble vitamins in the maternal diet, influence of cod liver oil supplementation and impact of the maternal diet on human milk composition. / Olafsdottir, Anna S.; Wagner, Karl Heinz; Thorsdottir, Inga et al.

in: Annals of Nutrition and Metabolism, Band 45, Nr. 6, 2001, S. 265-272.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Impact of diets containing corn oil or olive/sunflower oil mixture on the human plasma and lipoprotein lipid metabolism. / Wagner, K. H.; Tomasch, R.; Elmadfa, I.

in: European Journal of Nutrition, Band 40, Nr. 4, 2001, S. 161-167.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Content of trans fatty acids in margarines, plant oils, fried products and chocolate spreads in Austria. / Wagner, Karl Heinz; Auer, Eva; Elmadfa, Ibrahim.

in: European Food Research and Technology, Band 210, Nr. 4, 2000, S. 237-241.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Determination of Vitamin K in Milk and Infant Formulas by Liquid Chromatography : Collaborative Study. / Indyk, Harvey E.; Woollard, David C.; Barber, Millie et al.

in: Journal of AOAC International, Band 83, Nr. 1, 2000, S. 121-130.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Effects of tocopherols and their mixtures on the oxidative stability of olive oil and linseed oil under heating. / Wagner, Karl Heinz; Elmadfa, Ibrahim.

in: European Journal of Lipid Science and Technology, Band 102, Nr. 10, 2000, S. 624-629.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Vitamine E. / Bramley, P.M.; Elmadfa, Ibrahim; Kafatos, Anthony et al.

in: Journal of the Science of Food and Agriculture, Band 80, Nr. 7, 2000, S. 913-938.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Das antioxidative potential verschiedener kombinationen von radikalfängern in pflanzenölen. / Wagner, Mag Karl Heinz; Elmadfa, L.

in: Zeitschrift fur Ernahrungswissenschaft, Band 37, Nr. 1, 1998, S. 82.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung