Characterization of bacteria, clostridia and Bacteroides in faeces of vegetarians using qPCR and PCR-DGGE fingerprinting

Autor(en)
Kathrin Liszt, Jutta Zwielehner, Michael Handschur, Berit Hippe, Roman Thaler, Alexander G Haslberger
Organisation(en)
Institut für Physiologische Chemie, Department für Ernährungswissenschaften
Journal
Annals of Nutrition and Metabolism: European journal of nutrition, metabolic diseases and dietetics
Band
54
Seiten
253-257
Anzahl der Seiten
5
ISSN
0250-6807
DOI
https://doi.org/10.1159/000229505
Publikationsdatum
2009
Peer-reviewed
Ja
ÖFOS 2012
303009 Ernährungswissenschaften
Schlagwörter
Link zum Portal
https://ucris.univie.ac.at/portal/de/publications/characterization-of-bacteria-clostridia-and-bacteroides-in-faeces-of-vegetarians-using-qpcr-and-pcrdgge-fingerprinting(d7a2e9cf-cddf-4e1c-9a94-67c9ae69916e).html