MiRNA-based “fitness score” to assess the individual response to diet, metabolism, and exercise

Autor(en)
Ulrike D.B. Krammer, Sylvia Tschida, Julia Berner, Stephanie Lilja, Olivier J. Switzeny, Berit Hippe, Petra Rust, Alexander G. Haslberger
Organisation(en)
Department für Ernährungswissenschaften
Externe Organisation(en)
HealthBioCare GmbH
Journal
Journal of the International Society of Sports Nutrition
Band
19
Seiten
455-473
Anzahl der Seiten
19
ISSN
1550-2783
DOI
https://doi.org/10.1080/15502783.2022.2106148
Publikationsdatum
2022
Peer-reviewed
Ja
ÖFOS 2012
303005 Biomechanik des Sports
Schlagwörter
ASJC Scopus Sachgebiete
Food Science, Nutrition and Dietetics
Sustainable Development Goals
SDG 3 – Gesundheit und Wohlergehen
Link zum Portal
https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/7e7c929d-a47a-42e7-a979-bc8926951690