Electrolyte intake and major food sources of sodium, potassium, calcium and magnesium among a population in Western Austria
- Autor(en)
- Natalia Schiefermeier-Mach, Sabrina Egg, Judith Erler, Verena Hasenegger, Petra Rust, Jürgen König, Anna Elisabeth Purtscher
- Organisation(en)
- Department für Ernährungswissenschaften
- Externe Organisation(en)
- FH Gesundheit Tirol
- Journal
- Nutrients
- Band
- 12
- Seiten
- 1-18
- Anzahl der Seiten
- 17
- ISSN
- 2072-6643
- DOI
- https://doi.org/10.3390/nu12071956
- Publikationsdatum
- 06-2020
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 303009 Ernährungswissenschaften
- Schlagwörter
- ASJC Scopus Sachgebiete
- Food Science, Nutrition and Dietetics
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/c43b43fe-0fd5-4233-ab1e-048404500e36