Consumption of dairy products in relation to changes in anthropometric variables in adult populations
- Autor(en)
- Lukas Schwingshackl, Georg Hoffmann, Carolina Schwedhelm, Tamara Kalle-Uhlmann, Benjamin Missbach, Sven Knüppel, Heiner Boeing
- Organisation(en)
- Department für Ernährungswissenschaften
- Externe Organisation(en)
- Deutsches Institut für Ernährungsforschung Potsdam-Rehbrücke (DIfE)
- Journal
- PLoS ONE
- Band
- 11
- Seiten
- e0157461
- Anzahl der Seiten
- 15
- ISSN
- 1932-6203
- DOI
- https://doi.org/10.1371/journal.pone.0157461
- Publikationsdatum
- 06-2016
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 303006 Diätologie, 303007 Epidemiologie, 303009 Ernährungswissenschaften
- Schlagwörter
- ASJC Scopus Sachgebiete
- Agricultural and Biological Sciences(all), Medicine(all), Biochemistry, Genetics and Molecular Biology(all)
- Sustainable Development Goals
- SDG 3 – Gesundheit und Wohlergehen
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/consumption-of-dairy-products-in-relation-to-changes-in-anthropometric-variables-in-adult-populations(564a3d9e-214b-4d80-878d-5f53cc344d83).html