Impact of different types of olive oil on cardiovascular risk factors
- Autor(en)
- Lukas Schwingshackl, Marc Krause, Christine Schmucker, Georg Hoffmann, Gerta Ruecker, Joerg J. Meerpohl
- Organisation(en)
- Department für Ernährungswissenschaften
- Externe Organisation(en)
- Albert-Ludwigs-Universität Freiburg
- Journal
- Nutrition, Metabolism & Cardiovascular Diseases
- Band
- 29
- Seiten
- 1030-1039
- Anzahl der Seiten
- 10
- ISSN
- 0939-4753
- DOI
- https://doi.org/10.1016/j.numecd.2019.07.001
- Publikationsdatum
- 10-2019
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 303009 Ernährungswissenschaften
- Schlagwörter
- ASJC Scopus Sachgebiete
- Cardiology and Cardiovascular Medicine, Nutrition and Dietetics, Medicine (miscellaneous), Endocrinology, Diabetes and Metabolism
- Sustainable Development Goals
- SDG 3 – Gesundheit und Wohlergehen
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/impact-of-different-types-of-olive-oil-on-cardiovascular-risk-factors(69a79d18-43a7-498a-8811-b3b6cf65feed).html