Impact of different dietary approaches on blood lipid control in patients with type 2 diabetes mellitus
- Autor(en)
- Manuela Neuenschwander, Georg Hoffmann, Lukas Schwingshackl, Sabrina Schlesinger
- Organisation(en)
- Department für Ernährungswissenschaften
- Externe Organisation(en)
- Heinrich-Heine-Universität Düsseldorf, Albert-Ludwigs-Universität Freiburg
- Journal
- European Journal of Epidemiology
- Band
- 34
- Seiten
- 837-852
- Anzahl der Seiten
- 16
- ISSN
- 0393-2990
- DOI
- https://doi.org/10.1007/s10654-019-00534-1
- Publikationsdatum
- 09-2019
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 303009 Ernährungswissenschaften
- Schlagwörter
- ASJC Scopus Sachgebiete
- Epidemiology
- Sustainable Development Goals
- SDG 3 – Gesundheit und Wohlergehen
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/impact-of-different-dietary-approaches-on-blood-lipid-control-in-patients-with-type-2-diabetes-mellitus(70b86aa3-93c9-4d21-8c11-896e351908ae).html