Comparative effects of different dietary approaches on blood pressure in hypertensive and pre-hypertensive patients
- Autor(en)
- Lukas Schwingshackl, Anna Chaimani, Carolina Schwedhelm, Estefania Toledo, Marina Pünsch, Georg Hoffmann, Heiner Boeing
- Organisation(en)
- Department für Ernährungswissenschaften
- Externe Organisation(en)
- Deutsches Institut für Ernährungsforschung Potsdam-Rehbrücke (DIfE), NutriAct- Kompetenzcluster Ernährungsforschung Berlin-Potsdam, Université Paris V - René Descartes, Université Sorbonne-Paris-Cité, Cochrane France, Paris, Universidad de Navarra, Centro del Investigación Biomédica en Red de la Fisiopatología de la Obesidad y Nutrición (CIBEROBN), Navarra Institute for Health Research (IdiSNA)
- Journal
- Critical Reviews in Food Science and Nutrition
- Band
- 59
- Seiten
- 2674-2687
- Anzahl der Seiten
- 14
- ISSN
- 1040-8398
- DOI
- https://doi.org/10.1080/10408398.2018.1463967
- Publikationsdatum
- 2018
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 303009 Ernährungswissenschaften
- Schlagwörter
- ASJC Scopus Sachgebiete
- Food Science, Industrial and Manufacturing Engineering
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/comparative-effects-of-different-dietary-approaches-on-blood-pressure-in-hypertensive-and-prehypertensive-patients(bb9c053e-181c-471c-9dcf-3160715eae20).html