Olive oil in the prevention and management of type 2 diabetes mellitus
- Autor(en)
- L Schwingshackl, A-M Lampousi, M P Portillo, D Romaguera, G Hoffmann, H Boeing
- Organisation(en)
- Department für Ernährungswissenschaften
- Externe Organisation(en)
- Deutsches Institut für Ernährungsforschung Potsdam-Rehbrücke (DIfE), University of the Basque Country, Universidad Carlos III de Madrid, University Hospital Son Espases
- Journal
- Nutrition and Diabetes
- Band
- 7
- Seiten
- e262
- ISSN
- 2044-4052
- DOI
- https://doi.org/10.1038/nutd.2017.12
- Publikationsdatum
- 04-2017
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 303009 Ernährungswissenschaften
- Schlagwörter
- ASJC Scopus Sachgebiete
- Internal Medicine, Endocrinology, Diabetes and Metabolism
- Sustainable Development Goals
- SDG 3 – Gesundheit und Wohlergehen
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/olive-oil-in-the-prevention-and-management-of-type-2-diabetes-mellitus(fb4154af-b059-4cf3-a10e-9a9fbadb247b).html