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The use of added salt and sugar in the diet of Polish and Austrian toddlers. Associated factors and dietary patterns, feeding and maternal practices. / Masztalerz-Kozubek, Daria; Zielinska, Monika A.; Rust, Petra; Majchrzak, Dorota; Hamulka, Jadwiga.

in: International Journal of Environmental Research and Public Health, Band 17, Nr. 14, 5025, 02.07.2020, S. 1-23.

Veröffentlichung: Beitrag in FachzeitschriftArtikel


Effect of Milk Addition on Temporal Dominance Profiles of Coffee-related Sensory Attributes and Emotions. / Winder, Daniela; Majchrzak, Dorota.

2019. Postersitzung präsentiert bei 13th Pangborn Sensory Science Symposium, Edinburgh, Großbritannien / Vereinigtes Königreich.

Veröffentlichung: Beitrag zu KonferenzPoster


Effect of Sugar Addition on Temporal Dominance Profiles of Coffee-Related Sensory Attributes and Emotions. / Kupka, Dominika; Majchrzak, Dorota.

2019. Postersitzung präsentiert bei Cocotea 2019, Bremen, Deutschland.

Veröffentlichung: Beitrag zu KonferenzPoster


Effect of Sugar Addition on Temporal Dominance Profiles of Coffee-Related Sensory Attributes and Emotions. / Kupka, Dominika; Majchrzak, Dorota.

Book of Abstracts, Cocotea 2019. 2019. S. 49-50.

Veröffentlichung: Beitrag in BuchBeitrag in Konferenzband


Kurzzeiteffekte einer mehrmonatigen Sinnesschulung bei Schülerinnen und Schülern im Alter von 11 bis 14 Jahren in Österreich. / Wahl, Marlene; Majchrzak, Dorota.

2019. Postersitzung präsentiert bei DGSens 2019, Leipzig, Deutschland.

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Relation between structural, mechanical and sensory properties of gluten-free bread as affected by modified dietary fibers. / Kiumarsi, Maryam; Shahbazi, Mahdiyar (Korresp. Autor*in); Yeganehzad, Samira; Majchrzak, Dorota; Lieleg, Oliver; Winkeljann, Benjamin.

in: Food Chemistry, Band 277, 30.03.2019, S. 664-673.

Veröffentlichung: Beitrag in FachzeitschriftArtikel


The Effect of Tobacco- and Electronic Cigarettes Use on the Olfactory Function in Humans. / Majchrzak, Dorota; Ezzo, Maria-Christin.

2019. Postersitzung präsentiert bei 13th Pangborn Sensory Science Symposium, Edinburgh, Großbritannien / Vereinigtes Königreich.

Veröffentlichung: Beitrag zu KonferenzPoster


Die gustatorische und olfaktorische Wahrnehmungsfähigkeit von 11- bis 14-jährigen Schülerinnen und Schülern in Österreich. / Wahl, Marlene; Majchrzak, Dorota.

2018. Postersitzung präsentiert bei DGSens, 7. Deutsche Sensoriktage: Wahr-Nehmung, Hamburg, Deutschland.

Veröffentlichung: Beitrag zu KonferenzPoster


Dynamic evaluation of food-related attributes and emotions during consumption of yogurt with different fat content applying TDS and TDE methods. / Majchrzak, Dorota; Lenz, Kathrin.

2018. Postersitzung präsentiert bei Eurosense 2018, Verona, Italien.

Veröffentlichung: Beitrag zu KonferenzPoster


Gender related differences in gustatory and olfactory perception in Austrian school children. / Wahl, Marlene; Majchrzak, Dorota.

2018. Postersitzung präsentiert bei Eurosense 2018, Verona, Italien.

Veröffentlichung: Beitrag zu KonferenzPoster


Impact of cocoa contents(%) on consumers acceptance of dark origin and non-origin chocolates. / Oberrauter, Lisa-Maria; Januszewska, Renata; Stüger, Hans Peter; Schlich, Pascal; Majchrzak, Dorota.

2018. Postersitzung präsentiert bei Eurosense 2018, Verona, Italien.

Veröffentlichung: Beitrag zu KonferenzPoster


Monitoring the textural and thermal analyzes of sugar-free chocolates by sensory valuation: Effect of particle size distribution. / Kiumarsi, Maryam; Majchrzak, Dorota; Yeganehzad, Samira.

2018. Postersitzung präsentiert bei Eurosense 2018, Verona, Italien.

Veröffentlichung: Beitrag zu KonferenzPoster


Relation between sensory properties and structural characteristics of gluten-free read as affected by modified dietary fibers. / Kiumarsi, Maryam; Majchrzak, Dorota; Yeganehzad, Samira; Shahbazi, Mahdiyar.

2018. Postersitzung präsentiert bei Eurosense 2018, Verona, Italien.

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Sensory evaluation of dark origin and non-origin chocolates applying Temporal Dominance of Sensations (TDS). / Oberrauter, Lisa-Maria; Januszewska, Renata; Schlich, Pascal; Majchrzak, Dorota (Korresp. Autor*in).

in: Food Research International, Band 111, 111, 07.05.2018, S. 39-49.

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Do Visually Impaired People Develop Superior Smell Ability? / Majchrzak, Dorota (Korresp. Autor*in); Eberhard, Julia; Kalaus, Barbara; Wagner, Karl-Heinz.

in: Perception, Band 46, Nr. 10, 03.07.2017, S. 1171-1182.

Veröffentlichung: Beitrag in FachzeitschriftArtikel


Exploring the flavor life cycle of beers with varying alcohol content. / Missbach, Benjamin; Majchrzak, Dorota; Sulzner, Raphael; Wansink, Brian; Reichel, Martin Willibald; König, Jürgen.

in: Food Science & Nutrition, Band 5, Nr. 4, 10.02.2017, S. 889-895.

Veröffentlichung: Beitrag in FachzeitschriftArtikel


Pflanzlicher Ei-Ersatz als wertvolle Alternative zu Eiern. / Gruber, Raphaela; Majchrzak, Dorota.

in: Ernährung aktuell, 06.2017, S. 12-15.

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