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The use of added salt and sugar in the diet of Polish and Austrian toddlers. Associated factors and dietary patterns, feeding and maternal practices. / Masztalerz-Kozubek, Daria; Zielinska, Monika A.; Rust, Petra; Majchrzak, Dorota; Hamulka, Jadwiga.

in: International Journal of Environmental Research and Public Health, Band 17, Nr. 14, 5025, 02.07.2020, S. 1-23.

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Effect of Sugar Addition on Temporal Dominance Profiles of Coffee-Related Sensory Attributes and Emotions. / Kupka, Dominika; Majchrzak, Dorota.

Book of Abstracts, Cocotea 2019. 2019. S. 49-50.

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Relation between structural, mechanical and sensory properties of gluten-free bread as affected by modified dietary fibers. / Kiumarsi, Maryam; Shahbazi, Mahdiyar (Korresp. Autor*in); Yeganehzad, Samira; Majchrzak, Dorota; Lieleg, Oliver; Winkeljann, Benjamin.

in: Food Chemistry, Band 277, 30.03.2019, S. 664-673.

Veröffentlichung: Beitrag in FachzeitschriftArtikel


Monitoring the textural and thermal analyzes of sugar-free chocolates by sensory valuation: Effect of particle size distribution. / Kiumarsi, Maryam; Majchrzak, Dorota; Yeganehzad, Samira.

2018. Postersitzung präsentiert bei Eurosense 2018, Verona, Italien.

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Sensory evaluation of dark origin and non-origin chocolates applying Temporal Dominance of Sensations (TDS). / Oberrauter, Lisa-Maria; Januszewska, Renata; Schlich, Pascal; Majchrzak, Dorota (Korresp. Autor*in).

in: Food Research International, Band 111, 111, 07.05.2018, S. 39-49.

Veröffentlichung: Beitrag in FachzeitschriftArtikel


Impact of cocoa contents(%) on consumers acceptance of dark origin and non-origin chocolates. / Oberrauter, Lisa-Maria; Januszewska, Renata; Stüger, Hans Peter; Schlich, Pascal; Majchrzak, Dorota.

2018. Postersitzung präsentiert bei Eurosense 2018, Verona, Italien.

Veröffentlichung: Beitrag zu KonferenzPoster


Relation between sensory properties and structural characteristics of gluten-free read as affected by modified dietary fibers. / Kiumarsi, Maryam; Majchrzak, Dorota; Yeganehzad, Samira; Shahbazi, Mahdiyar.

2018. Postersitzung präsentiert bei Eurosense 2018, Verona, Italien.

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Sensorische Charakterisierung polyphenol-assoziierter Deskriptoren in dunkler Schokolade mit unterschiedlichem Kakaoanteil sowie unterschiedlicher Qualität und Herkunft der Kakaobohne mittel Temporal Dominance of Sensation (TDS). / Oberrauter, Lisa-Maria; Januszewska, Renata; Majchrzak, Dorota.

2017. Postersitzung präsentiert bei DGSens, 6. Deutsche Sensoriktage: "Sensovation" Innovative Sensorik , Stuttgart-Hohenheim , Deutschland.

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Do Visually Impaired People Develop Superior Smell Ability? / Majchrzak, Dorota (Korresp. Autor*in); Eberhard, Julia; Kalaus, Barbara; Wagner, Karl-Heinz.

in: Perception, Band 46, Nr. 10, 03.07.2017, S. 1171-1182.

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Sensory evaluation of flavan-3-ol associated attributes in dark origin and nonorigin chocolates applying Temporal Dominance of Sensations (TDS). / Oberrauter, Lisa-Maria; Januszewska, Renata; Majchrzak, Dorota.

2017. Postersitzung präsentiert bei Fourth International Conference on Cocoa Coffee and Tea 2017, Turin, Italien.

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Pflanzlicher Ei-Ersatz als wertvolle Alternative zu Eiern. / Gruber, Raphaela; Majchrzak, Dorota.

in: Ernährung aktuell, 06.2017, S. 12-15.

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Smells like teen spirit: Associations between odours and stages of life – A preliminary study. / Danner, Lukas; Wendelin, Martin; Buchinger, Elisabeth; Derndorfer, Eva; Majchrzak, Dorota; Maunz, Susanne; Siegmund, Barbara (Korresp. Autor*in); Dürrschmid, Klaus.

in: Food Quality and Preference, Band 59, 01.03.2017, S. 150-155.

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Exploring the flavor life cycle of beers with varying alcohol content. / Missbach, Benjamin; Majchrzak, Dorota; Sulzner, Raphael; Wansink, Brian; Reichel, Martin Willibald; König, Jürgen.

in: Food Science & Nutrition, Band 5, Nr. 4, 10.02.2017, S. 889-895.

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Sensorische Charakterisierung von Handcremen mittels deskriptiver Analyse (konventionelle Produkte vs. Naturprodukte). / Raninger, Julia; Majchrzak, Dorota.

2016. Postersitzung präsentiert bei DGSens, 5. Deutsche Sensoriktage, Berlin, Deutschland.

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Vergleich der Bewertung von ausgewählten sensorischen Eigenschaften in alkoholhaltigen, alkoholreduzierten und alkoholfreien Bieren anhand von Temporal Dominance of Sensations (TDS). / Sulzner, Raphael; Majchrzak, Dorota.

2016. Postersitzung präsentiert bei DGSens, 5. Deutsche Sensoriktage, Berlin, Deutschland.

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Application of Temporal Dominance of Sensation in the Evaluation of Different Kinds of Beer. / Majchrzak, Dorota; Sulzner, Raphael.

2016. Postersitzung präsentiert bei 7th European Conference on Sensory and Consumer Research, Dijon, Frankreich.

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Der Geruch der Jugend? Eine Pilotstudie des Sensorik Netzwerks Österreich. / Wendelin, Martin; Danner, Lukas; Buchinger, Elisabeth; Derndorfer, Eva; Majchrzak, Dorota; Dürrschmid, Klaus; Siegmund, Barbara.

2016. Postersitzung präsentiert bei Lebensmittelchemikertage 2016, St.Pölten, Österreich.

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