Impact of additional oat-flake-intake on thiamin status in geriatric-patients. / Majchrzak, Dorota.
in: Annals of Nutrition and Metabolism: European journal of nutrition, metabolic diseases and dietetics, Band 55, 2009.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Quality of frying oils in fast food restaurants in Vienna. / Majchrzak, Dorota.
7th Euro Fed Lipid Congress, 18-21 Oktober 2009, Graz, Austria (Congress Proceedings). Unknown publisher, 2009.Veröffentlichungen: Beitrag in Buch › Beitrag in Konferenzband
Sensorische Anforderungen spezieller Zielgruppen. / Majchrzak, Dorota (Korresp. Autor*in).
LVA Seminar Sensorik Fortgeschritten, 25. März 2009, Wien, Österreich (Sammelband). Unknown publisher, 2009.Veröffentlichungen: Beitrag in Buch › Beitrag in Buch/Sammelband
Sensory evaluation of omega-3-fatty acid-enriched hen's eggs. / Majchrzak, Dorota (Korresp. Autor*in).
8th Pangborn Sensory Sciences Symposium; 26-30 July 2009, Florence, Italy (Symposium Proceedings; P1.1.103). Unknown publisher, 2009.Veröffentlichungen: Beitrag in Buch › Beitrag in Konferenzband
Sensory properties and antioxidant capacity of arabica- and rubusta-coffee prepared as filter brews. / Majchrzak, Dorota (Korresp. Autor*in).
8th Pangborn Sensory Sciences Symposium; 26-30 July 2009, Florence, Italy (Symposium Proceedings; P1.1.103). Pergamon, 2009. (Food Quality and Preference).Veröffentlichungen: Beitrag in Buch › Beitrag in Konferenzband
Apple juice as a source of antioxidans - comparison of plain and naturally cloudy apple juices. / Majchrzak, Dorota; Binder, G.
New Aspects in Quality and Biofunctionality of Foods: First Symposium of the Vienna Research Platform of Nutrition and Food Sciences (VRPNFS), April 25, 2008, Vienna, Austria. Hrsg. / Ibrahim Elmadfa; Karl-Heinz Wagner. Basel [u.a.] : Karger Verlag, 2008. S. 129-129 P15 (Annals of Nutrition and Metabolism: European journal of nutrition, metabolic diseases and dietetics; Nr. 2, Band 52).Veröffentlichungen: Beitrag in Buch › Beitrag in Konferenzband
Einfluss der Verpackung auf die Veränderungen der antioxidativen Kapazität, des Vitamin C- und Phenolgehalts in Fruchtsäften während der Lagerung. / Majchrzak, Dorota; Fabian, Elisabeth.
Proceedings of the German Nutrition Society 2008: Abstracts zum 45. Wissenschaftlichen Kongress vom 13. - 14. März 2008 an der Rheinischen Friedrich-Wilhelms-Universität Bonn . Hrsg. / Peter Stehle. Bonn : Deutsche Gesellschaft für Ernährung, 2008. (Proceedings of the German Nutrition Society, Band 12).Veröffentlichungen: Beitrag in Buch › Beitrag in Konferenzband
Influence of probiotic and conventional yoghurt on the status of vitamins B1, B2 and B6 in young healthy women. / Fabian, Elisabeth; Majchrzak, Dorota; Elmadfa, Ibrahim (Korresp. Autor*in).
in: Annals of Nutrition and Metabolism: European journal of nutrition, metabolic diseases and dietetics, Nr. 52, 2008, S. 29-36.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Interaction between amino acid degradation, sensory attributes and lipid peroxidation in wheat rolls. / Elmadfa, Ibrahim (Korresp. Autor*in); Majchrzak, Dorota.
in: European Journal of Lipid Science and Technology, Band 110, 2008, S. 554-562.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Selenium and vitamin E concentrations in human milk and formula milk from Hungary. / Elmadfa, Ibrahim; Majchrzak, Dorota; Sziklai-Laszlo, Ibolya (Korresp. Autor*in).
in: Journal of Radioanalytical and Nuclear Chemistry, 2008, S. 1-6.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Sensory evaluation of poppy sed oil blended with sunflower seed oil. / Bail, Stefanie; Majchrzak, Dorota; Krist, Sabine et al.
in: Ernährung, Band 32, Nr. 1, 2008, S. 8-15.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Sensory properties of commercially available plain conventional and probiotic yogurt. / Hartjes, Birgit; Majchrzak, Dorota.
in: Annals of Nutrition and Metabolism: European journal of nutrition, metabolic diseases and dietetics, Band 52, Nr. 2, 2008, S. 128-128.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Meeting Abstract/Conference Paper
Sensory ratings of commercially available plain conventional and probiotic yogurt by consumer and descriptive panels. / Majchrzak, Dorota (Korresp. Autor*in).
Third European Conference on Sensory and Consumer Esearch - A Sense of Innovation: Abstract Book. Unknown publisher, 2008.Veröffentlichungen: Beitrag in Buch › Beitrag in Konferenzband
100 Antworten auf Ihre Fragen zum Thema Krebs und Ernährung. / Elmadfa, Ibrahim; Fabian, Elisabeth; Freisling, Heinz et al.
Wien : Wiener Krebshilfe-Krebsgesellschaft. 2008.Veröffentlichungen: Sonstige Veröffentlichung › Broschüre
Effect of conventional and microwave preparation on sensory properties of fresh and frozen broccoli. / Majchrzak, Dorota (Korresp. Autor*in); Elmadfa, Ibrahim.
3rd International Symposium on Recent Advances in Food Analysis. Unknown publisher, 2007.Veröffentlichungen: Beitrag in Buch › Beitrag in Konferenzband
Effect of probiotic yoghurt on oxidant parameters and flavoproteins in healthy women. / Fabian, Elisabeth (Korresp. Autor*in); Majchrzak, Dorota; Elmadfa, Ibrahim.
3rd International Symposium on Recent Advances in Food Analysis. Unknown publisher, 2007.Veröffentlichungen: Beitrag in Buch › Beitrag in Konferenzband
Einfluss von probiotischem und konventionellem Joghurt auf den Status von Vitamin B1, B2 und B6. / Fabian, Elisabeth (Korresp. Autor*in); Majchrzak, Dorota; Elmadfa, Ibrahim.
Abstractband zum 44. Wissenschaftlichen Kongress: vom 8. - 9. März 2007 an der Martin-Luther-Universität Halle-Wittenberg. Hrsg. / Peter Stehle. Band 10 Bonn : Deutsche Gesellschaft für Ernährung, 2007. (Proceedings of the German Nutrition Society).Veröffentlichungen: Beitrag in Buch › Beitrag in Konferenzband
Mehrwert beim Aufbewahren von Lebensmitteln durch Vakuumieren: AMC-Powervacsystem. / Majchrzak, Dorota; Elmadfa, Ibrahim.
in: Ernährung, Band 31, Nr. 12, 2007, S. 510-515.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Vergleich von klaren und naturtrüben Apfelsäften hinsichtlich ihres Vitamin C-, Phenolgehaltes und der antioxidativen Kapazität. / Majchrzak, Dorota (Korresp. Autor*in); Elmadfa, Ibrahim.
44. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung. Unknown publisher, 2007.Veröffentlichungen: Beitrag in Buch › Beitrag in Konferenzband
Austrian vegetarians and the metabolic syndrome. / Elmadfa, Ibrahim; Majchrzak, Dorota; Singer, Ingrid et al.
Unknown host publication title. Cambridge University Press, 2006. (Public Health Nutrition).Veröffentlichungen: Beitrag in Buch › Beitrag in Konferenzband