Comparative study of instrumental properties and sensory profiling of low-calorie chocolate containing hydrophobically modified inulin. Part II: Proton mobility, topological, tribological and dynamic sensory properties

Autor(en)
Maryam Kiumarsi, Dorota Majchrzak, Henry Jäger, Jian Song, Oliver Lieleg, Mahdiyar Shahbazi
Organisation(en)
Department für Ernährungswissenschaften
Externe Organisation(en)
Universität für Bodenkultur Wien, Technische Universität München, Universität Wien
Journal
Food Hydrocolloids
Band
110
Anzahl der Seiten
15
ISSN
0268-005X
DOI
https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2020.106144
Publikationsdatum
07-2020
Peer-reviewed
Ja
ÖFOS 2012
303009 Ernährungswissenschaften
Schlagwörter
ASJC Scopus Sachgebiete
Food Science, Chemical Engineering(all), Chemistry(all)
Link zum Portal
https://ucris.univie.ac.at/portal/de/publications/comparative-study-of-instrumental-properties-and-sensory-profiling-of-lowcalorie-chocolate-containing-hydrophobically-modified-inulin-part-ii-proton-mobility-topological-tribological-and-dynamic-sensory-properties(7c51b152-1159-41bf-b7d1-b69e5115fe45).html