Comparative study of instrumental properties and sensory profiling of low-calorie chocolate containing hydrophobically modified inulin. Part 1: Rheological, thermal, structural and external preference mapping

Autor(en)
Maryam Kiumarsi, Dorota Majchrzak, Samira Yeganehzad, Henry Jäger, Mahdiyar Shahbazi
Organisation(en)
Department für Ernährungswissenschaften
Externe Organisation(en)
Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Universität für Bodenkultur Wien, Universität Wien
Journal
Food Hydrocolloids
Band
104
Anzahl der Seiten
13
ISSN
0268-005X
DOI
https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2020.105698
Publikationsdatum
01-2020
Peer-reviewed
Ja
ÖFOS 2012
303009 Ernährungswissenschaften
Schlagwörter
ASJC Scopus Sachgebiete
Food Science, Chemical Engineering(all), Chemistry(all)
Link zum Portal
https://ucris.univie.ac.at/portal/de/publications/comparative-study-of-instrumental-properties-and-sensory-profiling-of-lowcalorie-chocolate-containing-hydrophobically-modified-inulin-part-1-rheological-thermal-structural-and-external-preference-mapping(7d13ebb3-e8fa-4f98-9e6f-aa1b249c4dd6).html