Sweetness Perception is not Involved in the Regulation of Blood Glucose after Oral Application of Sucrose and Glucose Solutions in Healthy Male Subjects
- Autor(en)
- Verena Grüneis, Kerstin Schweiger, Claudia Galassi, Corinna M. Karl, Julia Treml, Jakob P. Ley, Jürgen König, Gerhard E. Krammer, Veronika Somoza, Barbara Lieder
- Organisation(en)
- Institut für Physiologische Chemie, Department für Ernährungswissenschaften
- Externe Organisation(en)
- Symrise AG, Christian Doppler Forschungsgesellschaft (CDG)
- Journal
- Molecular Nutrition and Food Research
- Band
- 65
- Anzahl der Seiten
- 10
- ISSN
- 1613-4125
- DOI
- https://doi.org/10.1002/mnfr.202000472
- Publikationsdatum
- 01-2021
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 303009 Ernährungswissenschaften, 211202 Lebensmitteltechnologie, 104009 Lebensmittelchemie
- Schlagwörter
- ASJC Scopus Sachgebiete
- Biotechnology, Food Science
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/sweetness-perception-is-not-involved-in-the-regulation-of-blood-glucose-after-oral-application-of-sucrose-and-glucose-solutions-in-healthy-male-subjects(1ec008d5-2e16-43f1-a91a-008fb7c6a276).html