Calcium ascorbate, magnesium ascorbate and zinc ascorbate added for nutritional purposes in food supplements
- Autor(en)
- Jürgen König, Fernando Aguilar, Rudolf Antonius Woutersen, Birgit Dusemund, Pierre Galtier, John Gilbert, David Michael Gott, Sandro Grilli, Rainer Gürtler, Claude Lambre, John Christian Larsen, Jean-Charles Leblanc, Alicja Mortensen, Dominique Parent-Massin, Iona Pratt, Ivonne Magdalena Rietjens, Ivan Stankovic, Paul Tobback, Tatjana Verguieva, Ute Ruth Charrondiere
- Organisation(en)
- Department für Ernährungswissenschaften
- Externe Organisation(en)
- Agence Française de Sécurité Sanitaire des Aliments, Netherlands Organisation for Applied Scientific Research, Bundesinstitut für Risikobewertung, INRA - Institut national de la recherche agronomique, Universität für Bodenkultur Wien, Food Standards Agency (FSA), Università di Bologna, Ministère de la santé et des sports, Technical University of Denmark (DTU), Université de Bretagne Occidentale, Food Safety Authority of Ireland (FSAI), Wageningen University and Research Centre, University of Belgrade, Katholieke Universiteit Leuven, Alternative for Bulgarian Revival, Ernährungs- und Landwirtschaftsorganisation der Vereinten Nationen
- Journal
- EFSA Journal
- Band
- 7
- Publikationsdatum
- 2009
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 106013 Genetik, 303009 Ernährungswissenschaften
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/calcium-ascorbate-magnesium-ascorbate-and-zinc-ascorbate-added-for-nutritional-purposes-in-food-supplements(3bbd6625-ecd5-4e08-a903-24bf42714f49).html