Assessing and reporting uncertainties in dietary exposure analysis – Part II
- Autor(en)
- David R. Tennant, Diána Bánáti, Marc Kennedy, Jürgen König, Cian O'Mahony, Susanne Kettler
- Organisation(en)
- Department für Ernährungswissenschaften, Institut für Lehrer*innenbildung
- Externe Organisation(en)
- Food Chemical Risk Analysis, International Life Sciences Institute of Europe, Fera Science Ltd., Trinity Technology and Enterprise Campus, The Coca-Cola Company
- Journal
- Food and Chemical Toxicology
- Band
- 109
- Seiten
- 68-80
- Anzahl der Seiten
- 13
- ISSN
- 0278-6915
- DOI
- https://doi.org/10.1016/j.fct.2017.07.061
- Publikationsdatum
- 11-2017
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 303009 Ernährungswissenschaften
- Schlagwörter
- ASJC Scopus Sachgebiete
- Food Science, Toxicology
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/assessing-and-reporting-uncertainties-in-dietary-exposure-analysispart-ii(3ff9f6f8-4fa6-4a59-bb5c-ae7f51b313c6).html