Scientific Opinion on the re-evaluation of curcumin (E 100) as a food additive EFSA Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food (ANS)
- Autor(en)
- , F. Aguilar, B. Dusemund, P. Galtier, J. Gilbert, D. M. Gott, S. Grilli, R. Gurtler, J. Konig, C. Lambre, J. -C. Larsen, J. -C. Leblanc, A. Mortensen, D. Parent-Massin, I. Pratt, I. M. C. M. Rietjens, I. Stankovic, P. Tobback, T. Verguieva, R. A. Woutersen
- Organisation(en)
- Department für Ernährungswissenschaften
- Externe Organisation(en)
- Unknown External Organisation Unbekannt/undefiniert
- Journal
- EFSA Journal
- Band
- 8
- Anzahl der Seiten
- 46
- ISSN
- 1831-4732
- DOI
- https://doi.org/10.2903/j.efsa.2010.1679
- Publikationsdatum
- 09-2010
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 303009 Ernährungswissenschaften
- Schlagwörter
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/a97cb7b3-e031-4c91-89e6-a3e8ea0001d0