Scientific Opinion on the re-evaluation of hexamethylene tetramine (E 239) as a food additive EFSA Panel on Food additives and Nutrient Sources added to Food (ANS). / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 12, Nr. 6, 3696, 06.2014.

Veröffentlichung: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer-Review


Scientific Opinion on the revised exposure assessment of steviol glycosides (E 960) for the proposed uses as a food additive. / European Food Safety Authority.

in: EFSA Journal, Band 12, Nr. 5, 3639, 05.2014.

Veröffentlichung: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer-Review


Scientific Opinion on the re-evaluation of propyl gallate (E 310) as a food additive. / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 12, Nr. 4, 3642, 04.2014.

Veröffentlichung: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer-Review


Scientific Opinion on the re-evaluation of 4- hexylresorcinol (E 586) as a food additive. / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 12, Nr. 4, 3643, 04.2014.

Veröffentlichung: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer-Review


Scientific Opinion on the reconsideration of the ADI and a refined exposure assessment of beta-apo-8'-carotenal (E 160e) EFSA Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food (ANS). / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 12, Nr. 1, 3492, 01.2014.

Veröffentlichung: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer-Review


Caffeine intake from all sources in adolescents and young adults. / Rudolph-König, Elisabeth; Färber, Andrea; König, Jürgen.

in: European Journal of Clinical Nutrition, Band 68, Nr. 9, 2014, S. 793-798.

Veröffentlichung: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer-Review


Food colours of synthetic origin. / König, Jürgen.

Colour Additives for Foods and Beverages: Development, Safety and Applications (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition). Hrsg. / Mike Scotter. Woodhead Publishing Limited, 2014.

Veröffentlichung: Beitrag in BuchBeitrag in Buch/Sammelband


Impact of different training modalities on glycaemic control and blood lipids in patients with type 2 diabetes: a systematic review and network meta-analysis. / Schwingshackl, Lukas; Missbach, Benjamin; Dias, Sofia; König, Jürgen; Hoffmann, Georg.

in: European Journal of Sport Science, 2014.

Veröffentlichung: Beitrag in FachzeitschriftMeeting Abstract/Conference PaperPeer-Review


Isolation of three new arylpyrrolidones from Justicia secunda VAHL. / Theiler, Barbara; Revoltella, Silvia; Zehl, Martin; Dangl, Christina; Caisa, Lugardo O Espinoza; König, Jürgen; Winkler, Johannes; Urban, Ernst; Glasl, Sabine.

2014.

Veröffentlichung: Beitrag zu KonferenzSonstiger Konferenzbeitrag


Scientific Opinion on the re-evaluation of aspartame (E 951) as a food additive. / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 11, Nr. 12, 3496, 12.2013.

Veröffentlichung: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer-Review


Scientific Opinion on safety evaluation of Ephedra species for use in food1 EFSA Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food (ANS). / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 11, Nr. 11, 3467, 11.2013.

Veröffentlichung: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer-Review


Scientific Opinion on the re-evaluation of boric acid (E 284) and sodium tetraborate (borax) (E 285) as food additives. / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 11, Nr. 10, 3407, 10.2013.

Veröffentlichung: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer-Review


Scientific Opinion on the re-evaluation of riboflavin (E 101(i)) and riboflavin-5 '-phosphate sodium (E 101(ii)) as food additives. / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 11, Nr. 10, 3357, 10.2013.

Veröffentlichung: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer-Review


ORF Newton - Süße Früchte, bittere Wahrheit. König, Jürgen (Redakteur*in); Missbach, Benjamin (Redakteur*in). 2013. ORF.

Veröffentlichung: Elektronische/multimediale VeröffentlichungFernsehsendung


Scientific Opinion on the safety of polyvinyl alcohol-polyethylene glycolgraft-co-polymer as a food additive. / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 11, Nr. 8, 3303, 08.2013.

Veröffentlichung: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer-Review


Changes in sensory quality characteristics of coffee during storage. / Kreuml, Michaela; Majchrzak, Dorota; Ploederl, Bettina; König, Jürgen.

in: Food Science & Nutrition, Band 1, Nr. 4, 14.07.2013, S. 267-272.

Veröffentlichung: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer-Review


Scientific Opinion on the evaluation of the safety in use of Yohimbe (Pausinystalia yohimbe (K. Schum.) Pierre ex Beille). / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 11, Nr. 7, 3302, 07.2013.

Veröffentlichung: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer-Review


Scientific Opinion on the safety of advantame for the proposed uses as a food additive. / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 11, Nr. 7, 3301, 07.2013.

Veröffentlichung: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer-Review


Scientific Opinion on the re-evaluation of montan acid esters (E 912) as a food additive. / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 11, Nr. 6, 3236, 06.2013.

Veröffentlichung: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer-Review