Abundance and Diversity of GI Microbiota Rather than IgG(4) Levels Correlate with Abdominal Inconvenience and Gut Permeability in Consumers Claiming Food Intolerances
- Autor(en)
- Berit Hippe, Marlene Remely, Natalie Bartosiewicz, Monika Riedel, Claudia Nichterl, Lulit Schatz, Sandra Pummer, Alexander Haslberger
- Organisation(en)
- Department für Ernährungswissenschaften
- Externe Organisation(en)
- Eidgenössische Technische Hochschule Zürich, Asili - Die Essenz des Ganzen, Universität Heidelberg, Ordinat Dr Monika Riedel, Nimbus Development IT Consulting GmbH
- Journal
- Endocrine, Metabolic & Immune Disorders - Drug Targets
- Band
- 14
- Seiten
- 67-75
- Anzahl der Seiten
- 9
- ISSN
- 1871-5303
- DOI
- https://doi.org/10.2174/1871530314666140207103335
- Publikationsdatum
- 03-2014
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 303009 Ernährungswissenschaften
- Schlagwörter
- ASJC Scopus Sachgebiete
- Endocrinology, Diabetes and Metabolism, Immunology and Allergy
- Sustainable Development Goals
- SDG 3 – Gesundheit und Wohlergehen
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/abundance-and-diversity-of-gi-microbiota-rather-than-igg4-levels-correlate-with-abdominal-inconvenience-and-gut-permeability-in-consumers-claiming-food-intolerances(465a4191-e3dd-4280-8bdd-be6f5c28d14a).html