Genetic and epigenetic characterization of the cry1Ab coding region and its 3' flanking genomic region in MON810 maize using next-generation sequencing
- Autor(en)
- Sina-Elisabeth Ben Ali, Alexandra Schamann, Stefanie Dobrovolny, Alexander Indra, Sarah Zanon Agapito-Tenfen, Rupert Hochegger, Alexander G. Haslberger, Christian Brandes
- Organisation(en)
- Institut für Analytische Chemie, Department für Ernährungswissenschaften
- Externe Organisation(en)
- AGES - Österreichische Agentur für Gesundheit und Ernährungssicherheit, Genok Ctr Biosafety
- Journal
- European Food Research and Technology: international journal of food research and technology
- Band
- 244
- Seiten
- 1473-1485
- Anzahl der Seiten
- 13
- ISSN
- 1438-2377
- DOI
- https://doi.org/10.1007/s00217-018-3062-z
- Publikationsdatum
- 08-2018
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 211202 Lebensmitteltechnologie, 106014 Genomik, 104009 Lebensmittelchemie
- Schlagwörter
- ASJC Scopus Sachgebiete
- Food Science, Allgemeine Chemie, Biochemistry, Biotechnology, Industrial and Manufacturing Engineering
- Sustainable Development Goals
- SDG 2 – Kein Hunger
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/6880cca7-377f-4896-9d21-8b65c3f908b7