Promoting Fruit and Vegetable Consumption among European Schoolchildren: Rationale, Conzeptualisation and Design of the Pro Children Project. / Klepp, Knut Inge; De Bourdeaudhuij, Ilse; Elmadfa, Ibrahim et al.
in: Annals of Nutrition and Metabolism: European journal of nutrition, metabolic diseases and dietetics, Band 49, 2005, S. 212-220.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer Reviewed


Technological Issues with Iodine Fortification of Foods. Final report for the New Zealand Food Safety Authority. / Winger, Ray; König, Jürgen; Lee, Sung Jee et al.
Unknown publisher. 2005.

Veröffentlichungen: Sonstige VeröffentlichungSonstiges


Austrian Nutrition Report. / Elmadfa, Ibrahim; Freisling, Heinz; König, Jürgen.
in: Annals of Nutrition and Metabolism: European journal of nutrition, metabolic diseases and dietetics, Band 48, Nr. suppl1, 2004, S. 1-22.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer Reviewed


Calcium, iron, zinc, copper, manganese and selenium concentrations in typical hospital diets. / Koenig, Juergen S.; Schauder, Peter; Elmadfa, Ibrahim.
in: Forum of nutrition, Band 56, 2003, S. 56-59.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer Reviewed


Micronutrient deficiencies. Hohenheim Consensus Conference. / Biesalski, Hans Konrad; Brummer, Robert J M; König, Jürgen et al.
in: European Journal of Nutrition, Band 42, Nr. 6, 2003, S. 353-363.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer Reviewed


Modern aspects of nutrition : present knowledge and future perspectives: proceedings of the 17th International Congress of Nutrition, August 27 - 31, 2001, Vienna, Austria. / Elmadfa, Ibrahim (Herausgeber*in); Anklam, Elke; König, Jürgen.
Basel [u.a.]: Karger Verlag, 2003. 434 S. (Forum of Nutrition).

Veröffentlichungen: BuchKonferenz-/Tagungsband


Österreichischer Ernährungsbericht 2003. / Elmadfa, Ibrahim; Freisling, Heinz; König, Jürgen et al.
Unknown publisher, 2003.

Veröffentlichungen: Buch


Österreichischer Ernährungsbericht 2003. Bundesministerium für Soziale Sicherheit und Generationen. / Elmadfa, Ibrahim; Freisling, Heinz; König, Jürgen.
Unknown publisher. 2003.

Veröffentlichungen: Sonstige VeröffentlichungSonstiges


Operationalization of food consumption surveys in Europe: Recommendations from the European food Consumption Survey Methods (EFCOSUM) Project. / EFCOSUM Grp.
in: European Journal of Clinical Nutrition, Band 56, 05.2002, S. S75-S88.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer Reviewed


Calcium, Iron, Zinc, Copper, Manganese and Selenium Concentrations in Typical Hospitals Diets. / König, Jürgen; Stojanovic, Marija; Elmadfa, Ibrahim.
in: Forum of Nutrition, Band 56, 2002.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer Reviewed


Definition von Risikogruppen - die Situation in Österreich. / König, Jürgen; Elmadfa, Ibrahim.
Nährstoffanreicherung von Lebensmitteln: [enthält die Referate und Poster der 10. Dreiländertagung der Österreichischen Gesellschaft für Ernährung, der Deutschen Gesellschaft für Ernährung und der Schweizerischen Gesellschaft für Ernährungsforschung, 9. - 10. November 2000 in Wien]. Hrsg. / Ibrahim Elmadfa. Stuttgart: Wissenschaftliche Verlags-Gesellschaft, 2002. (Wissenschaftliche Schriftenreihe der Ernährungsgesellschaften Deutschland, Österreich, Schweiz).

Veröffentlichungen: Beitrag in BuchBeitrag in Konferenzband


Fragen zu Krebs und Ernährung. Österreichische Krebshilfe. / Elmadfa, Ibrahim; Miksche, Markus; Brantner, Bettina et al.
Unknown publisher, 2002.

Veröffentlichungen: Buch


Hohenheim consensus workshop: copper. / Schuemann, Klaus; Classen, Hans G.; Dieter, Hans H. et al.
in: European Journal of Clinical Nutrition, Band 56, Nr. 6, 2002, S. 469-483.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer Reviewed


Modeling Consumer Dietary Choice Behaviour in Austria: Perception about Dietary Guidelines. / König, Jürgen; Elmadfa, Ibrahim; Onyeji, Chibo.
in: Food Policy, 2002.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer Reviewed


Nährstoffanreicherung von Lebensmitteln. / Elmadfa, Ibrahim (Herausgeber*in); König, Jürgen (Herausgeber*in).
Wissenschaftliche Verlagsgesellschaft mbH, 2002.

Veröffentlichungen: BuchSammelband


Operationalisation of Food Consumption Surveys in Europe: Recommendations from the EFCOSUM (European Food Consumption Survey Methods) Ptoject. / De Henauw, Stephan; Brants, Henny A M; Becker, Wulf et al.
in: European Journal of Clinical Nutrition, Band 56, Nr. Suppl 2, 2002, S. 75-88.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer Reviewed


100 Antworten auf Ihre Fragen zum Thema Krebs und Ernährung. / Elmadfa, Ibrahim; Borota-Buranich, Petra; Genser, Dieter et al.
Wien: Wiener Krebshilfe-Krebsgesellschaft. 2002.

Veröffentlichungen: Sonstige VeröffentlichungBroschüre