Mechanisms of selected functional foods against viral infections with a view on COVID-19
- Autor(en)
- Alexander Haslberger, Ursula Jacob, Berit Hippe, Heidrun Karlic
- Organisation(en)
- Department für Ernährungswissenschaften
- Externe Organisation(en)
- Dayclinic for Prevention and Regeneration Dr. Ursula Jacob, HealthBioCare, Biogerontology Corp., Medizinische Universität Wien
- Journal
- Functional Foods in Health and Disease
- Band
- 10
- Seiten
- 195-209
- Anzahl der Seiten
- 15
- ISSN
- 2378-7007
- DOI
- https://doi.org/10.31989/ffhd.v10i5.707
- Publikationsdatum
- 05-2020
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 303009 Ernährungswissenschaften
- Schlagwörter
- ASJC Scopus Sachgebiete
- Food Science, Nutrition and Dietetics, Biochemistry, Medicine (miscellaneous)
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/7f8f85be-0cde-4ce4-b673-f818f8606862