Analysis of the genetic stability of event NK603 in stacked corn varieties using high-resolution melting (HRM) analysis and Sanger sequencing
- Autor(en)
- Magali Castan, Sina Elisabeth Ben Ali, Rupert Hochegger, Werner Ruppitsch, Alexander G. Haslberger, Christian Brandes
- Organisation(en)
- Department für Ernährungswissenschaften
- Externe Organisation(en)
- AGES - Österreichische Agentur für Gesundheit und Ernährungssicherheit, Universität Wien
- Journal
- European Food Research and Technology: international journal of food research and technology
- Band
- 243
- Seiten
- 353–365
- Anzahl der Seiten
- 13
- ISSN
- 1438-2377
- DOI
- https://doi.org/10.1007/s00217-016-2749-2
- Publikationsdatum
- 08-2016
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 106001 Allgemeine Biologie
- Schlagwörter
- ASJC Scopus Sachgebiete
- Food Science, Allgemeine Chemie, Biochemistry, Biotechnology, Industrial and Manufacturing Engineering
- Sustainable Development Goals
- SDG 2 – Kein Hunger
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/d5ad1631-660b-4ee3-8f83-8bfa7391f71a