Characterization of bacteria, clostridia and Bacteroides in faeces of vegetarians using qPCR and PCR-DGGE fingerprinting
- Autor(en)
- Kathrin Liszt, Jutta Zwielehner, Michael Handschur, Berit Hippe, Roman Thaler, Alexander G Haslberger
- Organisation(en)
- Institut für Physiologische Chemie, Department für Ernährungswissenschaften
- Journal
- Annals of Nutrition and Metabolism: European journal of nutrition, metabolic diseases and dietetics
- Band
- 54
- Seiten
- 253-257
- Anzahl der Seiten
- 5
- ISSN
- 0250-6807
- DOI
- https://doi.org/10.1159/000229505
- Publikationsdatum
- 2009
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 303009 Ernährungswissenschaften
- Schlagwörter
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/d7a2e9cf-cddf-4e1c-9a94-67c9ae69916e