Relationship between nutrition knowledge, education and other determinants of food intake and lifestyle habits among adolescents from urban and rural secondary schools in Tyrol, Western Austria
- Autor(en)
- Sabrina Egg, Maria Wakolbinger, Anna Reisser, Manuel Schätzer, Birgit Wild, Petra Rust
- Organisation(en)
- Department für Ernährungswissenschaften
- Externe Organisation(en)
- FH Gesundheit Tirol, Medizinische Universität Wien, SIPCAN - Initiative für ein gesundes Leben, Private Universität für Gesundheitswissenschaften und -technologie GmbH, Pädagogische Hochschule Tirol
- Journal
- Public Health Nutrition
- Band
- 23
- Seiten
- 3136-3147
- Anzahl der Seiten
- 12
- ISSN
- 1368-9800
- DOI
- https://doi.org/10.1017/S1368980020000488
- Publikationsdatum
- 07-2020
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 303009 Ernährungswissenschaften
- Schlagwörter
- ASJC Scopus Sachgebiete
- Public Health, Environmental and Occupational Health, Nutrition and Dietetics, Medicine (miscellaneous)
- Sustainable Development Goals
- SDG 3 – Gesundheit und Wohlergehen
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/relationship-between-nutrition-knowledge-education-and-other-determinants-of-food-intake-and-lifestyle-habits-among-adolescents-from-urban-and-rural-secondary-schools-in-tyrol-western-austria(2a0d8d48-d7ad-408d-871c-810c34a276a8).html