Relationship between nutrition knowledge, education and other determinants of food intake and lifestyle habits among adolescents from urban and rural secondary schools in Tyrol, Western Austria

Autor(en)
Sabrina Egg, Maria Wakolbinger, Anna Reisser, Manuel Schätzer, Birgit Wild, Petra Rust
Organisation(en)
Department für Ernährungswissenschaften
Externe Organisation(en)
FH Gesundheit Tirol, Medizinische Universität Wien, SIPCAN - Initiative für ein gesundes Leben, Private Universität für Gesundheitswissenschaften und -technologie GmbH, Pädagogische Hochschule Tirol
Journal
Public Health Nutrition
Band
23
Seiten
3136-3147
Anzahl der Seiten
12
ISSN
1368-9800
DOI
https://doi.org/10.1017/S1368980020000488
Publikationsdatum
07-2020
Peer-reviewed
Ja
ÖFOS 2012
303009 Ernährungswissenschaften
Schlagwörter
ASJC Scopus Sachgebiete
Public Health, Environmental and Occupational Health, Nutrition and Dietetics, Medicine (miscellaneous)
Sustainable Development Goals
SDG 3 – Gesundheit und Wohlergehen
Link zum Portal
https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/relationship-between-nutrition-knowledge-education-and-other-determinants-of-food-intake-and-lifestyle-habits-among-adolescents-from-urban-and-rural-secondary-schools-in-tyrol-western-austria(2a0d8d48-d7ad-408d-871c-810c34a276a8).html