A network meta-analysis on the comparative efficacy of different dietary approaches on glycaemic control in patients with type 2 diabetes mellitus. / Schwingshackl, Lukas; Chaimani, Anna; Hoffmann, Georg et al.
in: European Journal of Epidemiology, Band 33, Nr. 2, 02.2018, S. 157-170.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Diet Quality as Assessed by the Healthy Eating Index, Alternate Healthy Eating Index, Dietary Approaches to Stop Hypertension Score, and Health Outcomes : An Updated Systematic Review and Meta-Analysis of Cohort Studies. / Schwingshackl, Lukas; Bogensberger, Berit; Hoffmann, Georg.
in: Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics, Band 118, Nr. 1, e11, 01.2018, S. 74-100.e11.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
The effect of vegetarian diets on iron status in adults : A systematic review and meta-analysis. / Haider, Lisa M; Schwingshackl, Lukas; Hoffmann, Georg et al.
in: Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Band 58, Nr. 8, 2018, S. 1359-1374.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Food Groups and Risk of Hypertension : A Systematic Review and Dose-Response Meta-Analysis of Prospective Studies. / Schwingshackl, Lukas; Schwedhelm, Carolina; Hoffmann, Georg et al.
in: Advances in Nutrition, Band 8, Nr. 6, 11.2017, S. 793-803.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Adherence to Mediterranean Diet and Risk of Cancer : An Updated Systematic Review and Meta-Analysis. / Schwingshackl, Lukas (Korresp. Autor*in); Schwedhelm, Carolina; Galbete, Cecilia et al.
in: Nutrients, Band 9, Nr. 10, 1063, 26.09.2017.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Reply to JJ Meerpohl et al. / Schwingshackl, Lukas; Knueppel, Sven; Schwedhelm, Carolina et al.
in: Advances in Nutrition, Band 8, Nr. 5, 09.2017, S. 790-791.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Short Communication › Peer Reviewed
Food groups and risk of all-cause mortality : a systematic review and meta-analysis of prospective studies. / Schwingshackl, Lukas; Schwedhelm, Carolina; Hoffmann, Georg et al.
in: American Journal of Clinical Nutrition, Band 105, Nr. 6, 06.2017, S. 1462-1473.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Food groups and risk of type 2 diabetes mellitus : a systematic review and meta-analysis of prospective studies. / Schwingshackl, Lukas; Hoffmann, Georg; Lampousi, Anna-Maria et al.
in: European Journal of Epidemiology, Band 32, Nr. 5, 05.2017, S. 363-375.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Impact of different dietary approaches on blood pressure in hypertensive and prehypertensive patients : protocol for a systematic review and network meta-analysis. / Schwingshackl, Lukas; Chaimani, Anna; Hoffmann, Georg et al.
in: BMJ Open, Band 7, Nr. 4, e014736, 26.04.2017, S. e014736.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Olive oil in the prevention and management of type 2 diabetes mellitus : a systematic review and meta-analysis of cohort studies and intervention trials. / Schwingshackl, L; Lampousi, A-M; Portillo, M P et al.
in: Nutrition and Diabetes, Band 7, Nr. 4, e262, 10.04.2017, S. e262.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Dietary Supplements and Risk of Cause-Specific Death, Cardiovascular Disease, and Cancer : A Systematic Review and Meta-Analysis of Primary Prevention Trials. / Schwingshackl, Lukas; Boeing, Heiner; Stelmach-Mardas, Marta et al.
in: Advances in Nutrition, Band 8, Nr. 1, 01.2017, S. 27-39.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Impact of different dietary approaches on glycemic control and cardiovascular risk factors in patients with type 2 diabetes : a protocol for a systematic review and network meta-analysis. / Schwingshackl, Lukas; Chaimani, Anna; Hoffmann, Georg et al.
in: Systematic Reviews, Band 6, Nr. 1, 57, 2017, S. 57.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Mehr Fett, weniger Kohlenhydrate? Kommentar zur PURE-Studie von Deghan et al. / Schwingshackl, Lukas; Hoffmann, Georg.
in: Ernährungs-Umschau, Band 64, Nr. 11, 2017, S. M640-M642.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Short Communication › Peer Reviewed
Effect of diet on mortality and cancer recurrence among cancer survivors : a systematic review and meta-analysis of cohort studies. / Schwedhelm, Carolina; Boeing, Heiner; Hoffmann, Georg et al.
in: Nutrition Reviews, Band 74, Nr. 12, 12.2016, S. 737-748.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Perspective: NutriGrade : A scoring system to assess and judge the meta-evidence of randomized controlled trials and cohort studies in nutrition research. / Schwingshackl, Lukas (Korresp. Autor*in); Knüppel, Sven; Schwedhelm, Carolina et al.
in: Advances in Nutrition, Band 7, Nr. 6, 11.2016, S. 994-1004.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
An umbrella review of garlic intake and risk of cardiovascular disease. / Schwingshackl, Lukas; Missbach, Benjamin; Hoffmann, Georg.
in: Phytomedicine, Band 23, Nr. 11, 15.10.2016, S. 1127-1133.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Review › Peer Reviewed
An umbrella review of nuts intake and risk of cardiovascular disease. / Schwingshackl, Lukas; Hoffmann, Georg; Missbach, Benjamin et al.
in: Current Pharmaceutical Design, 10.10.2016.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Food groups and risk of chronic disease : a protocol for a systematic review and network meta-analysis of cohort studies. / Schwingshackl, Lukas; Chaimani, Anna; Bechthold, Angela et al.
in: Systematic Reviews, Band 5, Nr. 1, 125, 27.07.2016.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
A systematic review and meta-analysis of carbohydrate benefits associated with randomized controlled competition-based performance trials. / Poechmueller, Martin; Schwingshackl, Lukas; Colombani, Paolo C. et al.
in: Journal of the International Society of Sports Nutrition, Band 13, Nr. 1, 27, 11.07.2016.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Consumption of dairy products in relation to changes in anthropometric variables in adult populations : A Systematic review and meta-analysis of cohort studies. / Schwingshackl, Lukas; Hoffmann, Georg; Schwedhelm, Carolina et al.
in: PLoS ONE, Band 11, Nr. 6, e0157461, 16.06.2016, S. e0157461.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed